Clubul cartilor
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Pachet 2024 pentru obtinerea permisului de conducere auto, categoria B

PRP: 133,70 lei (-20%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 106,96 lei
Diferență: 26,74 lei
Disponibilitate: în stoc
Livrare estimată: Vineri, 26 Apr. 2024
ISBN: 9669
Anul publicării: 2024

DESCRIERE

Pachetul contine:

1. Intrebari si teste pentru obtinerea permisului de conducere auto, categoria B

   Conceputa drept un manual exhaustiv de natura a facilita deprinderea si aprofundarea notiunilor elementare de circulatie rutiera in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B, lucrarea INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO CATEGORIA B reprezinta, de fapt, un pachet care include: o carte de intrebari actualizate pentru verificarea cunostintelor de circulatie rutiera si o brosura care contine principalele legi ale codului rutier (Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, cu toate completarile la zi, si Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta nr. 195/2002), precum si explicatiile raspunsurilor corecte ale intrebarilor continute in carte.

   Lucrarea este permanent adaptata la noua legislatie rutiera din Romania si asigura, dupa aprofundare, o rata mare de reusita la examenul pentru obtinerea permisului.

   Cartea este structurata in cateva capitole principale, care cuprind intreaga tematica a codului rutier in vigoare, capitole urmate de teste pentru exersarea cunostintelor dobandite. Intrebarile sunt sustinute de fotografii explicite, care ajuta la cresterea gradului de intelegere a diverselor situatii din trafic.

   Pe langa cele doua legi rutiere si explicatiile raspunsurilor corecte, brosura mai contine enumerarea situatiilor si a motivelor pentru care se pot retine permisul de conducere sau dovada inlocuitoare a acestuia si certificatul de inmatriculare sau de inregistrare ori dovada de inlocuire a acestuia, cazurile in care se poate dispune imobilizarea unui vehicul, precum si o anexa a indicatoarelor.

2. AUTO TEST. Obtinerea si restituirea permisului de conducere, 13 din 15

   Lucrarea de fata se adreseaza in special celor care poseda permis de conducere, dar carora, din diverse motive, noile modificari ale legislatiei rutiere nu le sunt pe deplin cunoscute. Mai exact, cartea se doreste a fi un instrument care ajuta posesorul de permis sa-si reactualizeze cunostintele rutiere teoretice. Foarte multi dintre posesorii de permis de conducere stiu ca legislatia europeana in materie a suferit modificari in ultimii ani si ca, din acest motiv, si legislatia romaneasca a trebuit sa fie adaptata noilor reglementari. De asemenea, tot in context european, fiecare posesor de permis de conducere trebuie sa contribuie la realizarea dezideratului primordial, acela de a preveni si a diminua substantial numarul (si consecintele) accidentelor rutiere. Prevenirea, reducerea sau chiar stoparea tragediilor rutiere este o responsabilitate a fiecarui participant la trafic si se poate realiza prin multiple cai, cea mai importanta fiind cunoasterea si respectarea legislatiei rutiere. Cartea de fata vizeaza tocmai acest aspect al cunoasterii temeinice a legislatiei, inclusiv a acelei sectiuni care trateaza masurile luate de catre autoritatile abilitate, in cazul nerespectarii legislatiei. Asadar, testele din aceasta carte cuprind o serie de intrebari similare celor utilizate de politia rutiera in cadrul examenelor pentru restituirea permisului celor carora le-a fost suspendata exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioada limitata; aceste intrebari vizeaza tocmai situatiile in care incalcarea unor reguli de circulatie a condus la aplicarea acestei sanctiuni. Pe de alta parte, exista un grup de intrebari care au ca scop cunoasterea sanctiunilor contraventionale complementare, printre care si aplicarea punctelor de penalizare pentru nerespectarea unor norme rutiere. Nu in ultimul rand, un alt set de intrebari din carte se refera la regulile de baza, inclusiv cele noi, prevazute de recenta legislatie rutiera, care trebuie cunoscute de catre orice posesor de permis de conducere. In final, trebuie precizat ca aceasta lucrare, atat prin continut, dar si prin maniera prin care este structurata, se adreseaza, de fapt, tuturor posesorilor de permis de conducere, indiferent de data obtinerii acestuia, nu numai celor carora le-a fost suspendata exercitarea dreptului de a conduce pe o perioada nelimitata pentru nerespectarea unor reguli de circulatie. Speram ca aceasta lucrare sa reprezinte un pas inainte pentru o mai buna cunoastere a legislatiei rutiere, contribuind astfel la cresterea sigurantei si a fluentei in trafic, dar si la mai mult respect si toleranta intre toti utilizatorii drumului public.

3. Circulatie rutiera pe intelesul tuturor pentru obtinerea permisului de conducere


   Cursul Circulatie rutiera pe intelesul tuturor pentru obtinerea permisului de conducere – usor si simplu se adreseaza cursantilor care doresc obtinerea permisului de conducere, dar si acelora care au deja permis de conducere si au in vedere reimprospatarea cunostintelor de circulatie rutiera.
Fiind o varianta simpla si concisa, aceasta carte constituie o alternativa utila pentru cursul de circulatie rutiera extins, continand pricipalele notiuni si prevederi ale codului rutier (care se cer la examen), precum si explicatii usor de aprofundat.

   Intrucat rezolvarea chestionarelor fara cunoasterea legislatiei rutiere nu garanteaza trecerea examenului, trebuie mentionat ca structura cursului si modul de prezentare a notiunilor generale (poze sugestive, explicatii detaliate) asigura un raspuns corect si exhaustiv la orice posibila intrebare din chestionarul de examen.
Cursul contine, pe langa capitolele despre drumul public, semnalizarea rutiera, regulile de circulatie, permisul de conducere, infractiuni, contraventii, sanctiuni si masuri tehnico-administrative, si notiuni teoretice complete despre masurile de prim ajutor, conducerea preventiva, conduita ecologica si mecanica.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5249 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.