Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Profesorul de succes. 59 de principii de pedagogie practica (Ion Ovidiu Panisoara)

Profesorul de succes. 59 de principii de pedagogie practica (Ion Ovidiu Panisoara)
-20%
Preț: 27,96 lei
34,95 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789734652778
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 248
Format: 160x235 mm.
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Realitatile la care trebuie sa se adapteze scoala romaneasca sint intr-o continua schimbare, avalansa de situatii in care cadrul didactic este pus zi de zi necesitind cunoasterea tuturor aspectelor ce ar putea influenta desfasurarea activitatii instructiv-educative.
Cu o perspectiva echilibrata intre teorie si practica, volumul propune o abordare noua in aria stiintelor educatiei si ofera sfaturi care vin atit in sprijinul debutantilor, cit si al profesorilor cu experienta, ajutindu-i sa inteleaga mai bine lumea complexa si contradictorie a scolii. Numeroasele exemple si experimente, ce ilustreaza in egala masura principiile pedagogice consacrate si punctele de vedere recente, faciliteaza aprofundarea temelor discutate.
 
Din cuprins:
Principiul competentei cadrului didactic - Principiul familiaritatii - Principiul personalizarii relatiei - Principiul empatiei - Principiul incurajarii - Principiul flexibilitatii - Principiul constientizarii - Principiul dialogului - Principiul participarii active - Principiul interactivitatii - Principiul manipularii - Principiul dovezii sociale - Principiul consecventei comportamentale - Principiul pedepsei si recompensei - Principiul consecintelor logice - Principiul standardelor de performanta - Principiul disonantei cognitive - Principiul evitarii gindirii stereotipe - Principiul nondiscriminarii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.051 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.