Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Romania si razboaiele mintii. Manipulare, propaganda si dezinformare (1978-1989). Si nu ne duce pe noi in ispita… - Florian Banu

Romania si razboaiele mintii. Manipulare, propaganda si dezinformare (1978-1989). Si nu ne duce pe noi in ispita… - Florian Banu
-10%
Preț: 46,80 lei
52,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 2 Apr. 2020
ISBN: 9786065372061
Anul publicării: 2013
Pagini: 428
Categoria: Istorie
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

In incercarea de a deslusi caile de atac si contra-atac utilizate in confruntarea desfasurata intre 1978-1989 in plan propagandistic intre Romania si alte entitati statale, ne-am indreptat cercetarile spre arhiva Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii si catre fondurile gestionate de Arhivele Nationale ale Romaniei. Documentele incluse in volum provin din fondurile Documentar si S. I. E., respectiv din fondurile C. C. al P. C. R. – Cancelarie, Sectia Propaganda si Agitatie, Sectia Relatii Externe si fondul Anneli Ute Gabanyi.
In general, redactarea documentelor a respectat textul original. Am efectuat, acolo unde a fost strict necesar, doar acele modificari impuse de normele ortografice actuale, fara a mai evidentia acest lucru. Pentru „parfumul epocii”, in documente au fost pastrate si o serie de inadvertente gramaticale sau formulari inedite, acestea fiind marcate cu sic!. Diversele rezolutii si adnotari existente pe unele dintre documente au fost redate intre paranteze patrate, cu litere italice.
Florian Banu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.