Mosii Delfin
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Sarutul eternitatii. Anatomie divina vs istorie interzisa. Vol. IV - Craciun Adriana

Sarutul eternitatii. Anatomie divina vs istorie interzisa. Vol. IV - Craciun Adriana
PRP: 19,27 lei (-19,98%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 15,42 lei
Diferență: 3,85 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786065833012
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 144
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Sarutul eternitatii. Anatomie divina vs istorie interzisa. Vol. IV  - Craciun Adriana
 

Am parcurs un material în care am descoperit un scenariu cutremurător referitor la destinul omenirii, dar din fericire, ca în basme, se transmite, în acelaşi material, ideea că există chiar şansa tinereţii fără bătrâneţe şi a vieţii fără de moarte, cu condiţia să ne cunoaştem pe noi înşine şi să facem loc în suflete luminii şi iubirii curate.

Continuând studiul, am avut surpriza plăcută să constat că anumite personaje legendare cum ar fi Zamolxis, Moş Crăciun şi Moş Nicolae se regăsesc, simbolic, în anatomia creierului şi a coloanei vertebrale umane.

Locaţii biblice şi personaje biblice de asemenea pot fi identificate cu anumite structuri anatomice din aceeaşi zonă a corpului uman.

În plus, Avalonul, în care Merlin şi Arthur au importanţa lor, nu este regăsit doar în aşa-numita anatomie divină. Există multe indicii care conduc la muntele Piatra Craiului, o locaţie nemenţionată în literatura New Age care aminteşte de piramidele din Egipt, de Stonehenge, Tibet, Bucegi chiar, ca puncte de spiritualitate ale Pământului.

Am reuşit să fac o analogie între personajele din Avalon şi celelalte personaje legendare menţionate pe parcursul studiului şi anumite locaţii celeste, cum ar fi constelaţia Orion sau constelaţia Draco. Am încercat să aflu adevărul despre posibilele planete Nibiru şi Maldeck.

Am revenit la conceptul de pereche astrală, menţionând un fragment din romanul Şarpele scris de Mircea Eliade. Am regăsit şarpele ca agent erotic, simbol al energiei regeneratoare kundalini.

Am regăsit simbolul mistreţului în literatură, dar şi al lancei, atât în literatură, cât şi în ştiinţă.

Am fost foarte surprinsă să descopăr în opera lui Brâncuşi indicii ale eternităţii, ale Ascensiunii, în Coloana Infinitului, dar şi indicii ale existenţei acelor entităţi de lumină rece, în Mademoiselle Pogany.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5134 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.