Promotie Editura TREI
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Teste de evaluare formativa - Limba si literatura romana - clasa a VI-a - OPTIMIZATORUL tau DE PERFORMANTA

Teste de evaluare formativa - Limba si literatura romana - clasa a VI-a - OPTIMIZATORUL tau DE PERFORMANTA
Preț: 16,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786069931011
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: 1
Pagini: 144
Format: 16.5x23.5

DESCRIERE

TESTE DE EVALUARE FORMATIVĂ. LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ. Clasa a VI-a dezvoltă, consolidează şi evaluează competențele prevăzute de noile programe (lectura, redactarea, elementele de construcție a comunicării) prin respectarea unităților de învățare și urmând îndeaproape elementele-cheie ale noilor programe. Lucrarea este un instrument modern de înregistrare și monitorizare a evaluării, apreciind progresul realizat în trei etape: evaluarea iniţială, evaluarea de progres și evaluarea finală.

 

Cele 30 de teste sunt încadrate într-un nivel de dificultate, impus fie de textul-suport, fie de timpul necesar rezolvării, fie de diversitatea ori dificultatea itemilor. Printre ele se regăsesc modele de:

  • teste iniţiale;
  • teste de progres;
  • teste rapide;
  • teste finale;
  • teze pentru semestrul I şi semestrul al II-lea.

 

Lucrarea nu are în vedere numai evaluarea propriu-zisă, ci şi dezvoltarea personalităţii elevilor prin lectură, prin sugerarea unor cărţi relativ recente, foarte atractive, centrate pe valori deosebite.

 

 

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.101 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.