Carti, jocuri si jucarii
Toate, toate... pentru copii!
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Textul argumentativ, clasele IX-XII

Textul argumentativ, clasele IX-XII
Preț: 29,70 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-993-057-1
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 288
Format: 16,5x23,5

DESCRIERE

TEXTUL ARGUMENTATIV
ÎN EXEMPLE ȘI APLICATII
Clasele IX-XII
 
 

A argumenta înseamnă a susține o idee cu argumente.

 

Pornind de la această afirmație, autoarea lucrării integrează modificările privind structura examenului de Bacalaureat și propune teme de argumentare, pe baza materiei aferente claselor IX-XII. Lucrarea îi ajută pe elevi pe toată durata ciclului de învățământ liceal să-și dezvolte deprinderile de argumentare prin:

  • Secţiunea teoretică – în această secțiune este definit eseul argumentativ și sunt prezentate etapele acestuia: ipoteza, argumentarea, concluzia. Tot aici sunt explicate, în chip limpede și strategiile şi formele argumentative.
  • Modelele de eseuri – sunt oferite ca model eseuri rezolvate;
  • Exercițiile de argumentare – diferențiate pe ani de studiu pentru clasele IX-XII;
  • Variantele de subiecte – elaborate după modelul Subiectului I B de la examenul de Bacalaureat. Acestea le formează elevilor exercițiul argumentării și sunt însoțite de rezolvări pentru ca aceștia să își verifice activitatea.

 

Totul se învață și se dezvoltă în timp, inclusiv competența de argumentare!

 
+ oferită gratuit lucrarea
 
TEXTUL ARGUMENTATIV,
CLASA A XII-A

Broșura reprezintă o completare a lucrării Textul argumentativ (în exemple și aplicații). Sunt vizați în special elevii clasei a XII-a și evidențiate aplicații conform noilor cerințe ale examenului de Bacalaureat.
În cuprinsul ei veți găsi:
• aplicații cu caracter argumentativ pentru temele din programa clasei a XII-a;
• modele de rezolvare a textului argumentativ;
• o serie de argumentări altfel, pe teme legate de educație, care vin în întâmpinarea celor care doresc să extindă  argumentarea dincolo de contextul examenului.

RECENZII

Rating general
3 (2 recenzii)
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
2
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
3

RECOMAND

O CARTE FOARTE UTILĂ CARE AJUTĂ MULT ELEVUL ÎN REZOLVAREA CERINȚELOR CARE NECESITĂ ARGUMENTAREA, RECOMAND TUTUROR ELEVILOR DE LICEU!!
3

RECOMAND

O CARTE FOARTE UTILĂ CARE AJUTĂ MULT ELEVUL ÎN REZOLVAREA CERINȚELOR CARE NECESITĂ ARGUMENTAREA, RECOMAND TUTUROR ELEVILOR DE LICEU!!
Created in 0.091 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.