Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Tipologiile zodiacale feminine - Pierre Crie

Tipologiile zodiacale feminine - Pierre Crie
-10%
Preț: 135,00 lei
150,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 416
Format: A4
Categoria: Arta
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

18+ ani

Nascut in Franta, artistul fotograf Pierre Crié a calatorit din India pana in Tibet si in Arabia, surprinzand in instantaneele sale frumusetea femeii, dar si atmosfera de mister, de pace sufleteasca si de simplitate ce invaluie traditiile spirituale, dincolo de priza preocuparilor imediate si de stresul cotidian. Roadele artei sale au putut fi admirate intr-o serie de expozitii fotografice, cum ar fi cea din anul 1999 de la muzeul Batha din Fez, Maroc intitulata Dargahs, Sanctuaires des Soufis Indiens, dar si lucrarea album Pélerinages tibétains ce a aparut in Franta in anul 2004.
Albumul de fata este rodul unui demers cu totul inedit si unic in felul sau – in premiera mondiala – in cadrul caruia tipologiile constitutionale astrologice Soare-Ascendent sunt ilustrate prin nuduri feminine care au fost alese astfel incat sa fie cat mai reprezentative pentru fiecare tipologie zodiacala in parte.

Born in France, photographer Pierre Crié has travelled from India to Tibet and the Arabian Peninsula. In his photographs, he not only captures feminine beauty, but also an atmosphere of mystery, serenity, and simplicity that envelops spiritual traditions beyond immediate concerns and daily stress. The fruits of his art have been admired in a series of photographic exhibitions, such as the 1999 exhibition in the Batha Museum in Fez, Morocco, entitled Dargahs, Sanctuaires des Soufis Indiens, but also in his book, Pélerinages Tibetains, which was published in France in 2004.
This new publication is the result of a very unusual and unique endeavour – a world first – in which all possible Sun-Ascendant astrological combinations are illustrated by nude portraits of women who have been chosen as close archetypal embodiments of each zodiac typology.

 

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.105 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.