Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Vicontele de Bracelone (4 Volume) - Alexandre Dumas

Vicontele de Bracelone (4 Volume) - Alexandre Dumas
-20%
Preț: 40,00 lei
50,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Categoria: Beletristica
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

 Vol.1.- 447, Vol. 2. - 447, Vol. 3. - 447, Vol. 4.- 447
 
Al treilea si ultimul roman despre aventurile lui D’Artagnan si ale muschetarilor. 

Urmând seria evenimentelor din „Cei trei muschetari” si „Dupa 20 de ani”, în "Vicontele de Bragelonne", actiunea are loc între anii 1660 si 1667 si priveste transformarea Regelui Ludovic al XIV-lea dintr-un baiat slab si fara autoritate, într-un rege absolut asupra Frantei. 

La începutul romanului aflam ca D’Artagnan nu mai este capitanul muschetarilor din cauza Cardinalului Jules Mazarin, ba chiar îsi dîa demisia din serviciile Regelui, pentru ca nu-i mai suporta acestuia capriciile. 

Ludovic vrea sa-l ajute pe Carol al II-lea sa reurce pe tronul Angliei, dar se lasa convins de primul sau ministru, Mazarin, sa nu faca asta. 

Dar, D’Artagnan, ajuns în Anglia pentru a-si face si el o avere si ajutat de Athos, îl va readuce la tron pe Carol al II-lea. Asadar, imaginea Regelui Carol al II-lea este reabilitata în fata întregii lumi, Cardinalul Mazarin moare, iar D’Artagnan se reîntoarce în slujba Regelui Ludovic al XIV-lea si redevine seful muschetarilor.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.096 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.