Polirom -25% reducere!
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210
  • Auxiliare evaluare finala clasa 4 | Auxiliare aprobate 2021

  • 49 cărți
Evaluare finala

 

✅ Auxiliare Evaluare Finala 2021 pentru clasa a IV – a

Libraria Delfin actualizeaza an de an oferta de carti pentru pregatirea examenului de Evaluare Finala. In oferta noastra de auxiliare sunt disponibile ghiduri de pregatire, auxiliare si manuale de teste si simulare a examenului. Toate titlurile din oferta noastra sunt avizate de Ministerul Educatiei!

 

✅ Auxiliare pentru pregatirea probelor de Evaluare Finala clasa a 4 a

Elevii ce se pregatesc pentru probele de Evaluare Finala pot apela la noile editii ale auxiliarelor ” Ne pregatim pentru evaluare. Limba romana si Matematica. Caiet de aplicatii pentru clasa a IV-a - Anca Veronica Taut” si ” Evaluare nationala pentru clasa a IV-a”.

✅ Auxiliare pentru evaluarea cunostintelor la Limba Romana si Matematica – Evaluarea Finala

Pentru evaluarea cunostintelor la probele de matemaitca si limba romana, au fost actualizate auxiliarele ” Verific ce stiu. Evaluare finala clasa a IV-a. Limba romana. Matematica - Iliana Dumitrescu” si auxiliarul ” Teste pentru evaluarea nationala. Clasa a IV-a Limba si literatura romana. Matematica”

✅ In cat timp se pot livra auxiliarele pentru Evaluarea Finala clasa a 4 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, auxiliarele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite titluri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

 

Created in 0.055 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.