Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Culegere Istorie Bac 2021 | Teste, sinteze si rezolvari

  • 43 cărți

Culegeri Istorie pentru Bacalaureat de nota 10

In oferta noastra sunt dispozibile o gama variata de culegeri Istorie pentru Bacalaureat. Acestea includ sinteze, modele de teste si ghiduri de pregatire. Culegerile au avizul Ministerului Educatiei!

Culegeri de sinteze pentru Bacalaureat, proba de Istorie

Pentru pregatirea examenului de Bacalaureat la Istorie, iti recomandam ” Istoria romanilor. Bacalaureat 2021. Sinteze si teste, enunturi si rezolvari. Editie revizuita - Gheorghe Dondorici” si ” Istorie. Ghid de pregatire intensiva pentru examenul de bacalaureat (sinteze si teste) - Ovidiu Barbulescu”

Istoria pe intelesul tuturor – ghiduri si teste

Pentru evaluarea si imbunatatirea cunostintelor la Geografie, iti recomandam ”Istoria pe intelesul tuturor - Ghid de pregatire a Examenului de Bacalaureat 2021 + suport electronic (CD) - Ed. Delfin” si ” Istorie. Bacalaureat. 59 de teste - Adrian Ilie Aichimoaie, Loredana Ciobanu”

In cat timp se pot livra culegerile pentru Bac Istorie?

Din momentul ce a fost realizata comanda, culegerile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite culegeri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.104 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.