Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
 • Manual Franceza clasa 11 | Manuale scolare 2021 – 2022

 • 9 cărți

Limba Franceza clasa 11

Toate manualele de franceza clasa 11 disponibile pe site-ul nostru, pot fi achizitionate simplu si rapid, la un pret foarte atractiv. Manualele de limba franceza clasa a 11 a sunt realizate in conformitate cu programa scolara, si sunt avizate de Ministerul Educatiei. Programa presupune ca elevii de clasa a 11-a sa dezvolte competente care sa-i ajute sa comunice corect in limba franceza, si sa produca, atat oral cat si in scris, mesaje adecvate functional.
Elevii vor invata sa utilizeze strategii de studiu, tehnici si informatii din tabele si scheme, care sa-i ajute sa se dezvolte intelectual. Manualele de limba franceza clasa a 11 a sunt structurate in asa fel incat sa stimuleze interesul elevilor pentru aceasta disciplina, si sa le asigure o buna pregatire.
 
Manuale de limba franceza clasa 11
 
Manualele de franceza clasa a 11 a sunt structurate pe unitati de invatare, care cuprind teme socio-culturale si situatii de comunicare. Paginile cartilor de franceza contin elemente de vocabular, de gramatica, activitati de invatare, si informatii utile despre civilizatia franceza actuala. Mai jos puteti vedea o lista cu o parte dintre manualele de limba franceza clasa 11, care pot fi achizitionate de pe site-ul nostru la un pret promotional:
 • Limba franceza L1. Manual pentru clasa a XI-a - Autor: Mariana Popa
 • Manual Limba franceza Limba 2 pentru clasa a XI-a filiera teoretica si vocationala - Autor: Doina Groza, Claudia Dobre, Gina Belabed, Diana Ionescu
 • Limba franceza L2. Manual clasa a XI-a - Autor: Mariana Popa, Angela Soare, Carmen Chirita
 • Manual pentru limba franceza, clasa XI-a Limba 1 (Mariana Popa)
 • Manual pentru limba franceza clasa XI-a (Limba 2) Fil D'Ariane - Autor: Mihaela Cosma
 • Manual Limba franceza L2 - clasa a XI-a - Autor: Dan Ion Nasta
 • Manual Limba franceza L1 - clasa a XI-a - Autor: Mariana Popa
 • Manual pentru limba franceza clasa XI-a (Limba 2) La rose des vents - Autor: Dan Ion Nasta
 • Limba franceza. Manual pentru limba franceza clasa XI-a (Limba 1) - Autor: Dan Ion Nasta
Manuale de limba franceza necesare elevilor de clasa a XI-a
Manualele sunt concepute in asa fel incat sa ofere o succesiune logica in cadrul fiecarei unitati de invatare, abordand probleme de lexic si de comunicare. Programa scolara prevede ca pana la finalul clasei a 11-a, elevii sa fie capabili sa identifice ideile principale dintr-un text, mesaj sau inregistrare audio, sa poata citi in mod corect articole de presa, stiri si texte autentice, sa ofere si sa solicite, atat oral cat si in scris, informatii si instructiuni pentru diferite sarcini de lucru, sa prezinte oral si in scris filme, evenimente, experiente si carti, sa prezinte clar si detaliat subiecte legate de domeniul de specializare dar si subiecte de interes propriu, sa completeze formulare si sa redacteze eseuri de opinie, etc
 
In clasa a 11-a, elevii vor participa la dezbateri in limba franceza, vor face schimburi de opinii, in perechi sau in grupuri, folosind un vocabular adecvat contextului social si personal. Elevii vor invata, de asemenea, sa scrie texte si paragrafe, sa completeze formulare, cereri si chestionare, folosindu-se de dictionar si de cunostintele dobandite in toti anii de studiu.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale scolare clasa 11
Created in 0.141 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.