Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Culegere Bac Romana 2021 | Teste, sinteze si eseuri

  • 143 cărți

Culegeri Bacalaureat pentru Limba Romana pentru toate profilele

 

In oferta noastra ai la dispozitie o gama variata de culegeri Limba Romana pentru Bacalaureat. Acestea sunt adaptate pentru fiecare profil in parte si includ sinteze, modele de teste si eseuri. Culegerile au avizul Ministerului Educatiei!

 

Libraria Delfin vine în sprijinul fiecărui elev cu noutati si materiale de un mare profesionalism. De aceasta data, va aducem în atentie cele mai bune culegeri de limba si literatura romana  dedicate elevilor de clasa a 12-a, în vederea pregatirii sustinerii examenului de bacalaureat din anul 2021. Realizate în conformitate cu Programa scolara în vigoare, aceste culegeri de bacalaureat, prezente pe site-ul nostru, parte dintre acestea fiind si avizate de Ministerul Educatiei, sunt bine-structurate, astfel încat elevului să-i fie ușor a le aborda. Bogate în continut, acestea au ca scop oferirea tuturor cunostintelor necesare elevului pentru a rezolva toate cele trei subiecte ale examenului maturitatătii, bacalaureatul. În functie de nevoile elevilor dumneavoastra, la noi, pe site, veti gasi ceea ce cautati. Indiferent de profil sau specializare, noi dispunem de o gamă variata de materiale. Aici, veti gasi atat culegeri cu un continut teoretic, intre paginile lor regasindu-se sinteze si eseuri, dar si culegeri cu un continut practic, care ofera un set de teste cu cerinte exacte si conforme modelului oficial.

 

Speram ca v-am convins ca e momentul sa aruncati o privire asupra tuturor culegerilor de limba si literatura romana pentru bacalaureat 2021 prezente în libraria noastra online, care se afla doar la un click distanta de dumneavoastra (https://www.librariadelfin.ro/carti/limba-si-literatura-romana-clasa-12--i188 ). Acestea urmaresc, pas cu pas, continuturi care trebuie asimilate de catre elevii clasei a XII-a, fiind de mare ajutor pentru orice elev.

 

Ghiduri de pregatire a examenului de Bacalaureat, proba Limba Romana

Pentru pregatirea examenului de Bacalaureat, proba Limba Romana iti recomandam culegerile ” Limba si literatura romana. Ghid complet pentru bacalaureat 80 de teste complete - 30 de teste noi - Mimi Gramnea” si ” ESEUL - Ghid de pregatire practica pentru Bacalaureat 2021 - LIRIC - EPIC - DRAMATIC - Ed. Delfin”

 

Culegeri de gramatica Limba Romana - Bacalaureat

Pentru evaluarea si imbunatatirea cunostintelor gramaticale iti recomandam culegerea ” Teste de gramatica pentru admiterea in invatamantul superior - Maria Ticleanu”

 

In cat timp se pot livra culegerile pentru Bac Romana?

Din momentul ce a fost realizata comanda, culegerile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite culegeri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

 

     

Created in 0.105 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.