Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Culegere Bac Romana 2021 | Teste, sinteze si eseuri

  • 143 cărți

Culegeri Bacalaureat pentru Limba Romana pentru toate profilele

In oferta noastra ai la dispozitie o gama variata de culegeri Limba Romana pentru Bacalaureat. Acestea sunt adaptate pentru fiecare profil in parte si includ sinteze, modele de teste si eseuri. Culegerile au avizul Ministerului Educatiei!

Ghiduri de pregatire a examenului de Bacalaureat, proba Limba Romana

Pentru pregatirea examenului de Bacalaureat, proba Limba Romana iti recomandam culegerile ” Limba si literatura romana. Ghid complet pentru bacalaureat 80 de teste complete - 30 de teste noi - Mimi Gramnea” si ” ESEUL - Ghid de pregatire practica pentru Bacalaureat 2021 - LIRIC - EPIC - DRAMATIC - Ed. Delfin”

Culegeri de gramatica Limba Romana - Bacalaureat

Pentru evaluarea si imbunatatirea cunostintelor gramaticale iti recomandam culegerea ” Teste de gramatica pentru admiterea in invatamantul superior - Maria Ticleanu”

In cat timp se pot livra culegerile pentru Bac Romana?

Din momentul ce a fost realizata comanda, culegerile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite culegeri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.091 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.