Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Carti Bac Matematica 2020 – auxiliare avizate

  • 118 cărți
Matematica este cu siguranta una dintre materiile ce te ajuta sa te dezvolti din toate punctele de vedere. Matematica urmareste cu strictete algoritme fixe si te pune de cele mai multe ori in situatii dificile, astfel incat iti stimuleaza gandirea si modul de a intelege anumite informatii. Asadar, nu este de mirare de ce face parte din probele pentru Bacalaureat. Trebuie totusi sa amintim ca nu orice elev va trebui sa sustina proba de matematica, aceasta va fi sustinuta doar de anumite profile, iar gradele de dificultate vor varia de la o specializare la alta.
Editurile care se ocupa cu publicarea celor mai bune culegeri de matematica pentru bac sunt urmatoarele: Paralela 45, Art Group Educational, Editura Sigma, Campion, Carminis si altele.
 
Pentru profilurile ce vor sustine examenul de Bacalaureat la matematica M1, editura Art Group Educational a publicat in anul 2017 cartea “Bacalaureat. Matematica M1. Clubul Matematicienilor”, autori Marian Andronache, Dinu Serbanescu, Marius Perianu, Catalin Ciupala, Florian Dumitrel, ce permite verificarea stadiului pregatirii elevilor prin teste elaborate conform matricei de specificatii pentru Bacalaureat si programei de examen in vigoare, prin 72 de teste propuse spre rezolvare, toate insotite de solutii si bareme. Auxiliarul este structurat pe doua capitole: primul ofera o prezentare teoretica, cu o sinteza completa a teoriei necesare pentru examen, prin definitii, formule, teoreme si proprietati, insotite de exemple semnificative; iar cel de-al doilea exercitii si probleme atent selectate si gradate ca dificultate, construite dupa modelul subiectelor date la Bacalaureat, care exploateaza si fixeaza continuturile teoretice ale temei.
 
Pentru gradul de dificultate M2, editura Paralela 45 le ofera posibilitatea elevilor sa-si fixeze si totodata sa invete cum sa rezolve exercitiile mai dificile prin intermediul cartii “Matematica M2. 60 de teste dupa modelul MEN. Bacalaureat 2015”. Cartea cuprinde teme recapitulative ce contin notiuni teoretice si probleme de antrenament pe trei niveluri (initiere, consolidare si evaluare) si 60 de teste (dintre care 10 fara solutii) rezolvate dupa modelul MEN., inclusiv subiectele oficiale date intre anii 2009-2014. Lucrarea poate fi utilizata in invatarea curenta, permitandu-le elevilor sa se pregateasca in conditii reale, de examen, dar se poate dovedi un instrument util si in vederea recapitularii materiei la finalul unui semestru sau la sfarsitul anului scolar.
 
Pentru cei care vor sustine examenul la matematica , dificultate M3 si sunt in pana de timp cu invatatul, editura Sigma, vine cu un manual foarte bine structurat si care are  atat notiuni teoretice cat si modele de variante de bac. Asadar, “Pregatire Matematica M3 in 30 saptamani. Bacalaureat 2015”, autor  Constantin Angelescu vine in sprijinul elevilor de la filiera teoretica. Originalitatea acestei lucrari consta in cele 30 de teste din care elevul poate rezolva 1 test pe saptamana fara a intalni exercitii din materia nestudiata inca, care-l va ajuta sa recapituleze materia pentru bacalaureat.
 
Daca doriti sa achizitionati manualele prezentate in randurile anterioare sau altele de genul acestora, accesati librariadelfin.ro si veti gasi carti de bac pentru matematica de la o multime de edituri ce vor reusi sa pregateasca cu brio elevii pentru aceasta proba.
Created in 0.053 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.