Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Culegere matematica [M1, M2, M3] Bac 2021 | Teste si rezolvari

  • 116 cărți

Culegeri Matematica pentru Bacalaureat de nota 10 - pentru toate profilele

In oferta noastra ai la dispozitie o gama variata de culegeri de Matematica pentru Bacalaureat. Acestea sunt adaptate pentru fiecare profil in parte [M1, M2, M3] si includ analize, modele de teste si ghiduri de pregatire. Culegerile au avizul Ministerului Educatiei!

Ghiduri de pregatire pentru Bacalaureat, proba de Matematica

Pentru pregatirea examenului de Bacalaureat la Matematica, iti recomandam ” Bacalaureat 2021 - Matematica - Ghid de pregatire M_mate-info - Ed. Delfin” si ” Ghid de pregatire la geografie pentru Bacalaureat. Europa, Romania, Uniunea Europeana, Probleme fudamentale - Ed. Universitara”

Culegeri de algebra si geometrie pentru Bacalaureat

Pentru evaluarea si imbunatatirea cunostintelor de algebra si geometrie, iti recomandam ” Matematica 12. Algebra, analiza matematica. Pregatire suplimentara diferentiala pentru pregatirea la clasa si bacalaureat - Marin Chirciu” si ”Memorator Matematica - clasele 9-12. Geometrie si Analiza Matematica - Ed. Niculescu ABC”

In cat timp se pot livra culegerile pentru Bac Matematica?

Din momentul ce a fost realizata comanda, culegerile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite culegeri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.119 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.