Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Matematica clasa 2 | Manual Matematica si explorarea mediului clasa 2

  • 30 cărți

Matematica clasa 2

Matematica clasa 2 Site-ul nostru pune la dispozitie elevilor de clasa a 2-a manuale de matematica ieftine, din programa scolara, avizate de Ministerul Educatiei. Manualele de matematica cuprind tot ce este necesar pentru invatarea materiei, inclusiv reguli, tabele, jocuri, concursuri, teste de evaluare si scheme clare care ajuta la dezvoltarea abilitatilor de calcul.

Matematica pentru clasa a 2-a

In clasa a 2-a elevii invata cum sa rezolve probleme matematice mai complexe. Cu ajutorul manualelor de matematica clasa 2, invatatul si perfectionarea abilitatilor de calcul sunt mult mai usoare, fiind prezentate sub forma de jocuri, concursuri si activitati interactive. Exercitiile sunt variate si fiecare pagina din manual este colorata artistic, avand un aspect deosebit. Elevii isi pot perfectiona matematica cu ajutorul fiselor de exercitii, care le ofera diversificare si aprofundare, precum si extinderea activitatii didactice.

Matematica si explorarea mediului clasa 2

In cazul in care elevul are nevoie de ajutor suplimentar pentru a intelege matematica clasa a 2 a, site-ul nostru ofera fise si caiete de matematica concepute pentru a invata, a provoca si a spori increderea matematicienilor in devenire. Manualele de matematica si explorarea mediului, precum si fisele de calcul matematic, contin caractere dragute, pline de culoare, si o grafica atragatoare pentru a face materia mult mai distractiva. Iata o parte din manualele de matematica si explorarea mediului clasa 2 pe care le puteti gasi la noi pe site, la un pret foarte atractiv:

Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa a II-a - Tudora Pitila si Cleopatra Mihailescu
Matematica, manual pentru clasa a II-a - Viorica Paraiala
Matematica. Manual pentru clasa a II-a - Silvia Rupacici
Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa a II-a, Semestrul II (contine si ed. digitala)
Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa a II a - Culegere de exercitii si probleme
Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa a II-a - Semestrul I - Stefan Pacearca
Caiet Matematica si explorarea mediului clasa a-II-a, semestrul I - Anina Badescu
Manual Matematica si explorarea mediului - clasa a-II-a (partea I + II) + 2 CD-uri
Manual Matematica pentru clasa a II-a - Viorel Dumitru, Alexandrina Dumitru - Editura Corint
Manual matematica clasa a-II-a - Rodica Chiran - Editura Aramis
Manual cunoasterea mediului clasa a-II-a - Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila

Matematica si explorarea mediului este o disciplina cu un concept nou, care doreste sa ofere elevului posibilitatea de a invata despre tot ceea ce ne inconjoara, inclusiv: forme de relief, vietuitoare, fenomene naturale, sanatate, etc.

Manualele de matematica si explorarea mediului, caietele si culegerile de exercitii si probleme, ofera elevului motivatie pentru invatare, stimuland in acelasi timp interesul pentru stiinte. O parte dintre manualele prezente pe site-ul nostru vin si in varianta digitala, fiind o idee extraordinara de a creste interesul elevilor, captandu-le atentia si ajutandu-i sa parcurga mai usor materia.

Toate manualele sunt incluse in programa scolara, si sunt concepute astfel incat elevii sa parcurga materia cu efort minim, si intr-un mod distractiv. La finalul semestrului, elevii pot folosi caietele de teste si fisele, pentru a exersa si intelege mai usor materia predata. Manualul de Matematica si explorarea mediului. Manual pentru clasa a II-a - Semestrul I - Stefan Pacearca, contine la final o proba de evaluare, care este foarte utila in verificarea cunostintelor dobandite.

Caietele si manualele de Matematica si explorarea mediului pentru clasa a II-a disponibile pe site-ul nostru, pornesc de la pretul de 10 lei, fiind printre cele mai ieftine manuale din programa scolara de pe piata. In plus, urmarind site-ul nostru, veti gasi zilnic reduceri la manualele necesare pentru semestrul I si II, inclusiv la cele care contin si varianta digitala.


Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale clasa 2.

✅Manuale matematica si explorarea mediului clasa 2

Pe site-ul librariadelfin.ro ai la dispozitie o gama variata de manuale de matematica si explorarea mediului clasa a 2 a pentru semestrul 1 si 2. O parte din manualele scolare includ si CD-uri.

✅Manualele de matematica in format fizic pot fi folosite si pentru scoala online?

Da. Materia din manualele digitale si manualele fizice este aceeasi. Indiferent daca elevul participa fizic la scoala sau online, pot folosi manualele atat la scoala, cat si acasa.

✅In cat timp se pot livra manualele de matematica clasa a 2 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, manualele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.091 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.