Editurile lui Florar
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
Seturi LEGO®
Jucarii de plus
Papusi si accesorii
Plusuri funny
Jocuri si jucarii din lemn
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Puzzle-uri
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Ursuleti de plus

Auxiliare scolare clasa 2 pentru anul scolar 2023-2024

Auxiliare clasa 2

Invatatorii si profesorii apeleaza dintotdeauna la auxiliare scolare pentru diversificarea activitatii la clasa, penreu dinamizarea orelor cu ajutorul continutului divers si bogat al acestora. Prin activitati creative, jocuri si alte materiale interactive, elevii retin mai bine materia si se distreaza in acelasi timp.

 

Libraria Delfin ofera inclusiv auxiliare clasa 2 pentru toate materiile scolare: caiete, CD-uri, fise de lucru, culegeri de texte si nu numai, pentru ca elevii sa se distreze invatand.

 

Materiilor cu prioritate, precum Comunicare in limba romana ori Matematica si explorarea mediului, le sunt dedicate pachete de auxiliare pentru semestrele 1+2, insa cartile si caietele pot fi achizitionate si separat pentru fiecare semestru in parte.

 

Pentru Comunicare gasiti in oferta culegeri de exercitii aplicative, activitati interactive pe suport CD cu soft educational, culegeri pentru ateliere de lectura si scriere creativa, culegeri pentru pregatirea concursurilor, antologii de texte si fise de lectura.

 

Pentru Matematica puteti alege carti si caiete speciale clasa 2 care propun invatarea matematicii fara profesor, matematica distractiva, culegeri cu teme ingenioase precum „Aventuri matematice in Egiptul antic”. Sunt foarte cautate si culegerile electronice interactive cu grile de lucru ori CD-urile cu jocuri-enigme de rezolvat.

 

De asemenea, exista si materiale pentru recapitulare si teste distractive, iar pentru nivel mai avansat, in oferta am inclus si culegeri de pregatire pentru concursuri scolare.

 

Un tip de culegeri interesante si cautate sunt cele dedicate activitatilor transdisciplinare, cu exercitii-joc. Gasiti astfel de auxiliare pentru materiile Dezvoltare personala, Arte vizuale si abilitati practice, Muzica si miscare. In plus, la Limba engleza aveti disponibile culegeri pentru matematica in aceasta limba ori CD-uri care continua materia din manualul principal de la clasa.

 

Am dedicat o sectiune importanta si evaluarii nationale din clasa a doua, astfel ca oferta noastra include si culegeri de teste in format TIMSS si PIRLS, modele de teste cu bareme de corectare, ghiduri de pregatire-evaluare, in format tiparit si pe CD.

 

Printre toate cele mai sus mentionate, Libraria Delfin include si Editura Booklet auxiliare clasa 2, foarte apreciate de cadrele didactice pentru structura si de catre elevi pentru abordarea distractiva.

 

 Caiete auxiliare clasa 2

 

 In lista de caiete clasa 2 gasiti, de asemenea, materiale dedicate ambelor semestre, ce pot fi achizitionate impreuna sau separat pentru fiecare semestru in parte.

 

Pentru Comunicare in limba romana aveti de ales dintre caiete de vacanta, din cele pentru activitate independenta, fise de lucru, fise diferentiate, caiete pentru a exersa comunicarea corecta prin jocuri, teste si exercitii, pliante cu ortograme.

 

Pentru Matematica si explorarea mediului, in oferta am inclus caiete de exercitii la clasa ori pentru activitati independente, caiete cu exercitii in engleza, pliante cu tabla inmultirii/impartirii, jocuri si activitati, CD-uri cu softuri educationale. Caietele pentru celelalte materii sunt majoritatea dedicate activitatilor practice, fie ca sunt pentru Dezvoltare personala (caiet de lucru si portofoliu, caiet special clasa 2 de vacanta), pentru Arte vizuale si abilitati practice (caietul micului artist), ori Engleza, Franceza, Germana, Religie.

 

Alte auxiliare clasa a 2a pe care elevii le vor gasi distractive, iar invatatorii si profesorii le vor gasi foarte utile, sunt jurnale anti-plictiseala, fise interdisciplinare, seturi de premiere, caiete de educatie pentru sanatate, teme pentru vacantele scolare, CD-uri „Traistuta muzicala” ori caiete de caligrafie.

✅ Auxiliare clasa 2 – pentru toate materiile

Auxiliarele scolare de clasa a 2 a vin in ajutorul elevilor sa inteleagsa, sa exerseze si sa aprofundeze toate notiunile predate la scoala. Acestea sunt pentru fiecare materie si adaptate dupa programa scolara impusa de Ministerul Educatiei. Volumele includ jocuri si activitati pentru a creste interesul elevilor de clasa a 2 a.

✅ Caiete speciale auxiliare clasa a 2 a

Pe librariadelfin.ro sunt incluse o gama variata de caiete auxiliare pentru fiecare materie predate in clasa a 2 a. Activitatile multiple incluse in aceste caiete au rolul de a stimula procesul educational, imbunatatirea aptitudinilor si dorinta de a descoperi lucruri noi.

✅ In cat timp se pot livra auxiliarele scolare pentru clasa a 2 a?

Din momentul ce a fost realizata comanda, auxiliarele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite titluri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.0846 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.