Editurile lui Florar
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
Seturi LEGO®
Jucarii de plus
Papusi si accesorii
Plusuri funny
Jocuri si jucarii din lemn
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Puzzle-uri
Jucarii bebelusi si nou nascuti
Ursuleti de plus

▷ Manuale si culegeri de limba Romana clasa 6 anul 2023-2024

Culegeri de Limba Romana pentru clasa a 6 a

Libraria Delfin vine in sprijinul elevilor in noul an scolar si va propune o gama variata din care puteti allege o culegere romana clasa 6, realizata in conformitate cu programa scoalara si avizata de Ministerul Educatiei.

 

Acestea sunt intocmite de cadre didactice cu o bogata experienta pedagogica si utilizeaza un limbaj adecvat, cu notiuni adaptate nivelului de cunostinte al elevilor de clasa 6. Cu un continut bogat de informatii, culegerile asigura suportul necesar in procesul de invatare si deprindere de cunostinte pentru aceasta materie si atingerea performantei.

 

Fiecare culegere limba romana clasa 6 contine texte din literatura romana si universala, dar si texte nonliterare, selectate special pentru dezvoltarea imaginatiei, a creativitatii si a capacitatii de receptare a valorilor estetice. De asemenea, ii invita pe elevi sa participe in activitati ce implica munca in echipa, care incurajeaza si dezvolta abilitatile de lucru in echipa, dezbatere, sustinere a propriilor puncte de vedere si acceptarea unor pareri diferite de ale lor. Exercitiile de imaginatie, in care elevii sunt provocati sa realizeze scenarii inedite pornind de la textul literar din manual, sunt menite sa dezvolte creativitatea, iar prin aplicatiile de tipul prezentari Power Point, elevii exerseaza diferite tipuri de comunicare care le incurajeaza abilitatea de a argumenta o idee, de a inlantui argumentele in ordine logica pentru a construi o demonstratie coerenta atat oral, cat si scris.

 

Atinge performanta prin auxiliare romana clasa 6

 

Din oferta Libraria Delfin puteti achizitiona Caiet de lucru pentru clasa a VI-a - Limba si literatura romana, de Mihaela Dobos, ce propune o noua abordare in care invatarea este gandita dinamic si interactiv si ofera o solutie agreabila si eficienta de parcurgere ludica, dar temeinica a programei scolare.

 

Caiet de lucru romana clasa 6 este structurat dupa un algoritm metodologic care presupune mai multe forme de invatare, cum ar lucru in clasa sau pentru acasa prin exercitii de rezolvat, propuneri de activitati moderate de profesor, lucru independent, lucru in perechi sau echipe, exercitii de fixare a noilor continuturi, de exersare a competentelor dobandite si de performanta.

 

Cele 5 capitole acopera cele 5 mari competente din programa scolara: Comunicarea orala, Lectura, Redactarea, Elemente de constructie a comunicarii si Elemente de interculturalitate, si sunt precedate de o sectiune intitulata Teste initiale, cu scopul de a improspata notiunile si competentele dobandite in anul scolar anterior. De asemenea, la fiecare inceput de capitol exista o sectiune speciala pentru profesori care contine repere metodologice.

 

Editura Paralela 45 va propune volumul din seria Teme recapitulative, auxiliar romana clasa 6, care dezvolta zece teme: Noi si ceilalti, Vorbind cu natura, Portrete, Oamenii din jurul meu, Miraje, Rivalitati, Sentimente, Intalnirea cu necunoscutul, Talcuri, Povestile artei, derivate din tema generala prevazuta de programa scolara „Eu si lumea din jurul meu”. Unitatile de invatare sunt impartite strategic in Exercitii de sistematizare si consolidare si Evaluarea competentelor, ce cuprinde o serie de teste si probleme de evaluare organizate si concepute dupa modelul nou de subiect pentru Evaluarea Nationala. In sectiunea finala, Solutii si sugestii de raspuns, elevii isi pot evalua acuratetea cunostintelor si pot primi informatii suplimentare care sa le consolideze notiunile.

 

In oferta de auxiliar limba romana clasa 6 regasiti portofoliu de lucru si evaluare, culegeri de texte literare, exercitii de gramatica si compuneri, fise de evaluare, fise cu simulari de teza care cuprind si exerseaza notiunile din fiecare unitate de invatare si multe altele.

 

Culegerile si auxiliarele din oferta librariei sunt realizate in conformitate cu programa scolara si sunt avizate de Ministerul Educatiei, putand fi utilizate si in clasa, ca suport pentru manual, si in studiul individual.

 

Descopera intreaga oferta pe Libraria Delfin si beneficiaza de preturi promotionale si livrare rapida.

✅ Culegere Romana clasa a 6 a

Pentru imbunatatirea cunostintelor de gramatica, de comunicare sau ortografie elevii au la dispozitie o gama diversificata de culegeri si ghiduri special create pentru elevii de clasa a 6 a. De asemenea, pregatirea examenului de Evaluare Nationala este mult mai usoara cu ajutorul culegerilor de texte literare, compuneri si teste de verificare.

✅ Auxiliare si caiete de lucru Romana pentru clasa a 6 a

In oferta de auxiliare si caiete de lucru pentru limba romana, clasa a 6 a, elevii si profesorii au la dispozitie o varietate de materiale precum fise si caiete de lucru la clasa, caiete de vacanta si culegeri cu glume si jocuri.

✅ In cat timp se pot livra culegerile si auxiliarele de Romana clasa 6?

Din momentul ce a fost realizata comanda, culegerile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite auxiliare, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.0924 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.