Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Editura Delfin - volume la oferte speciale | Librariadelfin.ro

  • 212 cărți

✅ Despre editura Delfin

Editura Delfin este prezentă pe piaţa românească din anul 2011, având ca interes central editarea materialelor auxiliare şcolare – culegeri de exerciţii şi probleme, ghiduri pentru profesori, antologii de texte literare, caiete de vacanţă. Misiunea pe care ne-am asumat-o, încă de la început, este de a sustine elevii in procesul lor de invatare, prin facilitarea accesului la instrumente practice, inovatoare și eficiente necesare demersului didactic.

✅ Culegeri, ghiduri, sinteze, grile si teste Evaluare Nationala

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie gama completa de carti si culegeri pentru pregatirea si evaluarea cunostintelor pentru probele de la examenul de Evaluare Nationala. In fiecare adaptam oferta de carti in baza programei scolare impusa de Ministerul Educatiei.

✅ Culegeri, ghiduri, sinteze, grile si teste Bacalaureat

Pe librariadelfin.ro ai la dispozitie gama completa de carti si culegeri pentru pregatirea si evaluarea cunostintelor pentru probele de la examenul de Bacalaureat. In fiecare adaptam oferta de carti in baza programei scolare impusa de Ministerul Educatiei.

✅ In cat timp se pot livra cartile editurii Delfin?

Din momentul ce a fost realizata comanda, cartile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite manuale, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1013 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.