Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Exercitii si teste de limba romana pentru admiterea in colegiile militare liceale si pentru evaluarea nationala

Exercitii si teste de limba romana pentru admiterea in colegiile militare liceale si pentru evaluarea nationala
Preț: 22,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Expediere estimată: Vineri, 28 Feb. 2020
ISBN: 9786068561165
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 172
Format: 17x24

DESCRIERE

Argument.

La ce bun? Mai este loc, mai este nevoie de Inca o culegere de limba romana pe o piata de carte si asa suprasaturata de auxiliare scolare si de materiale didactice? Ne asigura ele automat reusita? Si totusi...

Depinde cum ne raportam la succes sau, mai bine spus, la orice tip de examen pe care viata ni-I aduce In cale ca pe-o provocare.

Niciodata nu este suficient pentru cei care se indreapta spre implinirea propriului vis, chiar daca visul s-ar numi admiterea la un colegiu militar liceal. Voua, dragi candidat; vi se adreseaza In primul rand ceea ce au gandit si au conceput autoarele. Pentru voi dar si pentru toti cei care sustin evaluarea nationala, practic pentru toti absolventii de clasa a VII-a, s-a venit din nou in ajutor, pentru ca, asa cum a fost ea gandita, acopera si itemii de limba romana din modele actuale ale subiectelor propuse la examenele si la concursurile ce va asteapta.
Constatand absenta de pe piata a unei astfel de lucrari, solicitate fiind de foarte multi doritori, ideea realizarii acestei culegeri ni s-a parut nu numai oportuna, ci chiar necesara, venind in orizontul de asteptate al tuturor celor interesati.

Demersul nostru a fost orientat In aceasta directie, valorificand cerintele programei si gandind culegerea in doua sectiuni. Cea dintai este alctuita din exercitii de tonetica, vocabular, morfologie, sintaxa si stilistica, chiar in ordinea in care itemii se vor regasi si In modelele de teste.

Cea de-a doua contine 30 de teste, realizate pe modelul subiectelor unice, date la admiterea in cele trei colegii militare, iar In acestea se regaseste modul de concepere al exercitiilor propuse in prima parte.

Atat exercitiile, cat si testele au patru variante de raspuns, dintre care doar una este corecta, iar cheia lor se regaseste la finalul culegerii.

Mult succes celor interesati!


CUPRINS:

Argument
Programa scolara
Subiect de admitere 2012
Subiect de admitere 2013              
Exercitii de fonetica              
Exercitii de vocabular      
Exercitii de morfologie (partile de vorbire flexibile si neflexibile)                
Exercitii de sintaxa a propozitiei si a frazei
Figuri de stil
Teste pentru verificarea cunostmtelor
Raspunsuri

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.102 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.