Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Editura Didactica si Pedagogica - volume la oferte | Librariadelfin.ro

  • 707 cărți

Editura Didactică şi Pedagogică aniversează 60 de ani de existenţă neîntreruptă în domeniul educaţional, de la înfiinţarea sa în anul 1951. De-a lungul timpului, cărţile, planşele, hărţile şi atlasele apărute la EDP s-au impus prin înalte standarde ştiinţifice şi prezentare grafică deosebită. Profilul nostru principal este editarea manualelor şcolare, a auxiliarelor şi materialelor didactice, dar şi publicarea de carte tehnico-ştiinţifică, beletristică, literatură pentru copii. Pe piaţa manualelor şcolare, editura noastră se situează pe primele locuri în topul preferinţelor personalului didactic şi al elevilor, deţinând un portofoliu de aproape de 300 de titluri, destinate învăţământului preuniversitar. Începând din anul 2000, EDP deţine acreditare din partea CNCSIS, publicând numeroase lucrări destinate învăţământului superior. De un real succes pe piaţa de carte se bucură colecţiile: "muzica viva", "Idei Pedagogice Contemporane", "Istoria gândirii pedagogice", "Didactica, Primul meu atlas", "Dicţionarele EDP".

Editura Didactică şi Pedagogică participă la toate manifestările expoziţionale naţionale (Gaudeamus, Bookfest) şi cele locale cu o ofertă bogată şi atractivă concretizată în volumul semnificativ al vânzărilor. Editura noastră este receptivă la orice iniţiativă editorială, cu precădere în domeniul ştiinţelor, al literaturii pentru copii şi tineret şi al auxiliarelor destinate învăţământului preşcolar, primar, gimnazial şi liceal.

✅ Despre editura Didactica si Pedagogica

Editura Didactica si Pedagogica a fost infiintata in anul 1951 este specializata in editarea manualelor şcolare, a auxiliarelor şi materialelor didactice, dar şi publicarea de carte tehnico-ştiinţifică, beletristică, literatură pentru copii.

✅ Manuale si auxiliare editura Didactica si Pedagogica

Editura Didactica si Pedagogica realizeaza manuale si auxiliare scolare pentru invatamantul preuniversitar. Detinand un portofoliu de aproapre 300 de tiluri, editura se situeaza pe primele locuri in topul preferintelor personalului didactic si al elevilor.

✅ Noutati editura Didactica si Pedagogica

Pe librariadelfin.ro adaugam periodic noi manuale si titluri publicate de editura Didactica si Pedagogica. Urmarim noile tendinte in literatura si oferim o gama completa de titluri.

✅ In cat timp se pot livra titlurile publicate de editura Didactica si Pedagogica?

Din momentul ce a fost plasata comanda, cartile se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite titluri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.1193 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.