Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Editura Sigma - volume la oferte speciale | Librariadelfin.ro

  • 291 cărți
Editura Sigma a fost infiintata in 1990 in Bucuresti. Pornind initial unidirectional, cu o productie de carte centrata pe domeniul matematicii scolare, editura si-a diversificat, in timp, directiile de manifestare. Centrul de interes a ramas cartea scolara, intentiile editurii Sigma fiind de sustinere si promovare in invatamantul romanesc.
 
In momentul de fata Editura Sigma editeaza manuale scolare pentru clasele primare, gimnaziu si liceu, precum si cursuri universitare si materiale auxiliare (ghiduri pentru invatatori si profesori, culegeri de exercitii si probleme, antologii de texte literare, caiete de aplicatii la clasa si pentru acasa). In acest proces, Editura este sustinuta de nume mari ale invatamantului, specialisti de la catedra sau din cercetare, care si-au unit efortul in echipe de lucru care au de acum notoritate pe piata de carte scolara.
 
Din cele mai bune manuale si auxiliare editura Sigma, putem mentiona urmatoarele carti. Manual de Limba si literatura romana clasa a XII-a - Nicolae Manolescu (coord.), autori Nicolae Manolescu (coord.), George Ardeleanu, Matei Cerkez, Dumitrita Stoica, Ioana Triculescu, ca si toate celelalte carti din seria oferita de  Editura Sigma, porneste de la programa nationala de limba si  literatura romana conform Minsiterului Educatiei. In clasa a XII-a, rostul studiului este de a explora de ce, in cursul istoriei ei, literatura a avut parte de  interpretari multiple, unele contradictorii. Mai simplu  spus, de a-i face pe elevi sa inteleaga ca o opera nu e  citita de toti la fel nici in prezent nici in diferitele  epoci. Explicatiile sunt oferite sub forma de intrebari. Intentia  autorilor a fost de a oferi elevilor un instrument de lucru,  o suma de interogatii care sa le provoace inteligenta si  imaginatia.
 
Culegerea “Alles klar?...”, wenn Crimco hilft, Auxiliar Germana L1, clasa a VI-a, autori Ursula Breuel, Corina Florescu, Cristina Niculiu, Maria Weber Lipan este un instrument de lucru conceput in scopul formarii abilitatilor si competentelor lingvistice ale elevilor, conducand la stapanirea corecta a limbii germane. Autorii acestui auxiliar scolar de la editura Sigma recomanda parcurgerea acestui caiet de exerctii in mod diferentiat, in functie de nivelul de pregatire al fiecarui elev,
 
De asemenea, manualul de biologie pentru clasa a V-a, autori Atia Mihaela Fodor, Leontina Monica Suna, Viorica Boldisor, Carmen Mihaela Ciuculescu se prezinta ca un ghid necesar cercetarii si cunoasterii lumii vii si raspunde interesului elevilor pentru cunoasterea mediului, exprimat prin intrebarile frecvente pe care si le pun elevii, prin curiozitatea si interesul pentru informatiile privind speciile de vietuitoare in mediul lor de viata.
 
In cazul in care doriti sa achizitionati carti de la editura Sigma, puteti accesa librariadelfin.ro, unde veti gasi o multitudine de manuale si auxiliare scolare la preturi accesibile oricui.

✅ Despre Editura Sigma

Cu o activitate de 30 de ani de activitate, Editura Sigma este una dintre cele mai cunoscute edituri de pe piata romaneasca. Editura Sigma a fost infiintata in 1990 in Bucuresti si a pornit cu o productie centrata pe carti din domeniul matematicii scoale. Astazi, editura activeaza in mai multe directii, dar centrul de interes a ramas cartea scolara.

✅ Carti si manuale scolare Editura Sigma

Editura Sigma a dezvoltat o gama larga de manuale scolare pentru clasele primare, gimnaziu si liceu, cursuri universitare si materiale auxiliare pentru elevi si cadrele didactice. Editura cuprinde diverse domenii, precum limba si literatura romana, matematica, fizica, chimie, informatica, etc.

✅ Noutati si ultimele aparitii editoriale de la Editura Sigma

Pe librariadelfin.ro gasesti cele mai noi carti publicate de Editura Sigma la preturi accesibile. Suntem la curent cu cele mai noi tendinte in literatura si oferim o colectie impresionanta de titluri.

✅ In cat timp se pot livra volumele de la Editura Sigma?

Din momentul ce a fost realizata comanda, volumele se livreaza in 24h - 72h din depozit. Pentru anumite titluri, timpul de livrare poate creste la 3-5 zile in functie de disponibilitate.

Created in 0.0976 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.