Buna, Vara!
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210
LEGO Disney
LEGO Duplo
LEGO NINJAGO
LEGO Minecraft
LEGO Star Wars™
LEGO Technic
LEGO Friends
  • Editura Gunivas - volume la oferte | Librariadelfin.ro

  • 40 cărți

   Editura GUNIVAS a fost infiintata in toamna anului 2000.

Cartea de debut al tinerei edituri a fost editia bilingva Les fleurs du mal / Florile raului de Charles Baudelaire (2001), aparuta in seria AETHRA, colectie ce si-a pus scopul de a promova marile capodopere, atit ale literaturii universale, cit si nationale.

    O realizare remarcabila a editurii fost publicarea operei integrale a poetului national Mihai Eminescu, aparuta in 8 volume cu titlul OPERE, editie coordonata de acad. Mihai Cimpoi, si care cuprinde creatia poetica, literara si dramatica, traducerile facute de poet, corespondenta, notitele cu caracter stiintific si filosofic, precum vasta publicistica eminesciana.

      O alta latura importanta a activitatii editoriale a editurii GUNIVAS o reprezinta scoaterea de sub tipar a dictionarelor, printre care enumeram Dictionarul Roman-Rus si Dictionarul Rus-Roman, editii revazute si reinoite, precum si Dictionarul tehnic Rus-Roman, lucrare de mari proportii realizata in cadrul editurii. Mentionam, de asemenea, reeditarea Dictionarului literaturii romane de la origini pina la 1900 (2002). Un dictionar unic poate fi considerat Dictionarul enciclopedic Mihai Eminescu (2013) al academicianului Mihai Cimpoi, eminescolog de renume. Ultimul mare dictionar aparut la editura este DEXI (Dictionar explicativ ilustrat al limbii romane) (2007), aparut in colaborare cu editura ARC. In curs de aparitie se afla si Dictionarul general de sinonime al limbii romane, eleborat de cercetatorii stiintifici principali de la Institutul de Filologie Romana „A. Philippide” din Iasi.

    De-a lungul anilor colectia AETHRA s-a imbogatit cu noi titluri: Opere de Ovidiu (2001), Razboi si pace de Lev Tolstoi (2002), Teatrul complet al dramaturgului antic Euripide (2005) si Opera poetica a marelui Eminescu (2008).

Created in 0.1117 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.