Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Editura Tritonic - volume la preturi excelente | Librariadelfin.ro

  • 583 cărți
Editura Tritonic isi priveste cititorul ca pe un prieten, incercand sa ii ofere fiecaruia o carte pe gustul sau. Actualitatea titlurilor publicate si promovarea sustinuta a autorilor romani de valoare sunt trasaturi care au individualizat Editura Tritonic pe piata editoriala. Editura Tritonic le ofera cititorilor un numar vast de carti din majoritatea domeniilor. Toate acestea contribuie la o dezvoltarea personala si chiar profesionala a indivizilor.
 
Printre cartile cele mai interesante ale Editurii Tritonic este volumul lui Lindsay Tighe „Liderii buni pun intrebari mai bune”, unde veti descoperi cum va puteti imbunatati stilul de conducere prin schimbarea abordarii de comunicare. Veti avea o experienta unica si veti castiga o unealta de comunicare puternica si concentrata pe solutii care va va ajuta sa deveniti mai puternic/a atat pe plan profesional cat si pe plan personal. Veti invata cum intrebarile mai bune ii ajuta pe membrii echipei sa gaseasca solutii mai bune.
 
Un alt volum ce merita citit in zilele noastre este „Logistica si subsisteme logistice. Interfete juridice in logistica firmei”, autor Anca Popescu-Cruceru, Mircea Udrescu. Motivul pentru care cartea aceasta este foarte interesanta si ar trebuie citita este faptul ca logistica este o stiinta a viitorului ce are ca scop asigurarea adaptarii continue a firmei la conditiile de mediu. Ca atare, logistica este o componenta distincta a managementului, determinarea stiintifiica a momentului in care un produs trebuie sa gaseasca in fiecare punct al lantului productiv si de desfacere relevand imaginea logisticii moderne.
 
De asemenea, cartea „Elemente de analiza comparativa”, autor Adrian Dusa, este foarte utila tinerilor deoarece volumul ii introducere in metodologia de cercetare, cu toate punctele tari dar si cu criticile asociate. Analiza calitativ comparativa poate fi aplicata cu succes in orice domeniu de cercetare sociala prin utilizarea unui algoritm de minimizare booleana.
 
Cum am mentionat in primele randuri Editura Tritonic a promovat o multime de autori romani. Dintre cele mai bune volume ale autorilor romani se regasesc cateva volume ce nu trebuie sa lipseasca din biblioteca dumneavoastra.
 
„Crima in Centrul Vechi”, autor Lucia Verona este o carte uimitoare in care autoarea conduce impecabil actiunea si stringe firele la final fara sa-i scape nimic, aici experienta de dramaturg o ajuta, ca si in precizia replicilor. Totodata volumul lui Dan Dungaciu „Portrete si controverse” este un studiu ce se inscrie in eforturile de a regandi, cu ochii prezentului si cu ochii la prezent, cel mai important interval al devenirii gandirii sociale romanesti, anume, cel interbelic.
 
Toate cartile editurii Tritonic pot fi achizitionate de pe librariadelfin.ro la preturi si oferte avantajoase pentru oricine.
Created in 0.098 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.