Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Angelica Calugarita

  • 6 cărți
Libraria Delfin pune la dispozitia elevilor din ciclul gimnazial o serie de carti, manuale si culegeri de matematica, limba romana si explorarea mediului create de Angelica Calugarita, educatoare la Școla nr. 10 din Tecuci.
 
Special conceputa pentru cei mai mici dintre elevi, lucrarea „Taina Literelor” de la editura Polirom este intocmita intr-un mod atragator, iar exercitiile propuse spre rezolvare sunt pedagogice, creative, inventive, expuse sub forma de jocuri atractive, pentru ca acestea sa fie intelese mai usor, iar rezolvarea lor sa nu le creeze micilor elevi dificultati. Cartea apăruta in anul 2014 are 40 de pagini.
 
Elevii de la clasa pregatitoare care studiaza despre matematica si explorarea mediului au la dispozitie un caiet de lucru de 96 de pagini frumos ilustrate. Varietatea activitatilor propuse, ilustratiile atractive si diversitatea sarcinilor ii vor antrena pe copiii din clasa pregatitoare, ajutandu-i sa se familiarizeze treptat cu procesul de invatare.
 
O carte de referinta pentru elevii de clasele I-IV este o culegere matematica Calugarita de la editura Universal Pann. Culegerea cuprinde exercitii si probleme concepute astfel incat sa stimuleze gandirea elevului. Cartea este un auxiliar pretios atât pentru elevi, oferindu-le material de sudiu cu scopul de a invata matematica, dar si pentru cadrele didactive, deoarece ofera o paleta completă de tipuri de exercitii si probleme pe care profesorul sau invatatorul le poate utiliza in lectii sau le poate parcurge impreuna cu elevii in cadrul orelor sau claselor pregatitoare de matematica. Exercitiile si problemele propuse in culegere Angelica Calugarita sunt in conformitate cu noua programa scolara. Problemele numeroase si atragatoare stimulează gândirea, imaginatia, creativitatea si spiritul de observatie al micilor elevi. Multe dintre problemele prezentate contin enunturi legate de viata si de activitatea zilnica a elevilor.
 
Librăria Delfin mai are spre comericalizare un set de caiete de matematica pentru clasa a 4-a, de la editura Aramis, pentru ambele semestre de studiu. Ambele caiete au 64 de pagini si sunt concepute pentru a suplimenta informatiile si exercitiile din manualul de studiu.
Manualul de matematica pentru clasa a 4-a de la editura Aramis este conceput de același colectiv de autori ca si caietele auxiliare (Angelica Calugarita, Elena Maior si Aurel Maior). Lucrarea contine activitati care vizeaza modurile de organizare a colectivului de elevi, pentru toate continuturile din programa. Activitatile individuale, prevazute cu spatiu de lucru, sunt raportate direct la cerintele unei ore de predare - invatare, necesitând, ca timp de lucru intre 5 si 10 minute.
 
Pentru activitatile in perechi sau de grup manualul ofera sugestii care pot fi valorificate interdisciplinar. Sugestiile pentru activitatile in perechi si cele in grup lasa la latitudinea cadrului didactic modalitatea de aplicare. Datorita structurii si informatiilor prezente in cadrul acestui manual scolar este in conformitate cu programele scolare in vigoare, putand fi utilizat independent de alte surse de informare adiacente la clasa. Acelasi colectiv de autori a scos pe piata si culegeri de exercitii si probleme de matematica nu doar pentru clasa a IV-a, ci si pentru elevii mai mici, care studiaza aceasta materie utila si in clasa a III-a.
 
Prin utilizarea acestor materiale didactice oferite de Libraria Delfin, copiii dumneavostra vor indragi cu siguranta sa studieze matematica la clasa si chiar in timpul liber.
Created in 0.058 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.