Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Carmen Iordachescu

  • 35 cărți
Libraria Delfin ofera spre cumpărare o gama extinsa de carti si auxiliare scolare scrise de cunoscuta autoare de manuale scolare de limba romana pentru gimnaziu, Carmen Iordachescu. Profesoara specializata pe domenii conexe precum limba si literatura romana si comunicare a scos pe piata o serie de auxiliare scolare care trateaza problemele comunicarii si textelor literare pentru clasele I – IV pentru ambele semestre de studiu.
 
Carmen Iordachescu bibliografie:
 
„Să dezlegam tainele abecedarului” isi propune, pe baza metodei fonetice, analitico-sintetica, invatarea temeinica a scrisului si a cititului printr-o varietate de exercitii, prin gradarea dificultatilor si antrenarea elevilor intr-o activitate de comunicare in care este solicitata mult gandirea constructiva. Lucrarea a fost realizata in conformitate cu actualul curriculum, exercitiile variate permit descoperirea de asemanari, deosebiri, asocieri si numeroase legaturi interdisciplinare.
 
Gama „Să dezlegam tainele comunicarii” este dedicata elevilor din clasele I si a II-a si este diferentiata prin manualele aparute la diferite edituri, precum Intuitex, Arthur, CD Press, Aramis. Lucrarea este realizata conform noii programe si aplica viziunea interdisciplinara integrata, cu accent pe comunicare. Invatarea scrisului și  a cititului se realizeaza progresiv pe baza unei metode activ-participative, verificata in volumele anterioare ale colectiei. Varietatea exercitiilor si a jocurilor, a lecturilor si a rubricilor propuse– pe teme familiare copiilor– stimuleaza gandirea logica si creativitatea micilor scolari. Cartea ii ajuta sa comunice corect, sa poarte un dialog organizat, sa redacteze mesaje simple si clare, sa inteleaga textele citite sau ascultate. Totodata titlurile contin texte frumoase alese pentru ca elevii sa descopere placerea si utilitatea lecturii. Toate auxiliarele scolare din gama comunicarii in limba romana sunt frumos realizate din punct de vedere grafic, cu ilustratii detaliate, bogat colorate pentru ca micii elevi sa patrunda mai usor in aceasta lume noua. Unele auxiliare au incluse si o varianta digitala cu CD.
 
Complementară seriei „Să dezlegam tainele comunicarii” este si gama Carmen Iordachescu carti intitulata „Sa dezlegam tainele textelor literare”. Aceasta vine in continuarea titlului „Sa dezlegam tainele abecedarului” si este realizata in conformitate cu obiectivele din actualul curriculum la limba romana, urmarind toate textele literare de baza din cadrul manualelor alternative.
 
Dedicata elevilor din clasele a II-a până într-a VIII-a, seria se caracterizează ca fiind un material suplimentar de investigare complexa a textelor pentru fiecare lectie din manual. Lucrarea isi propune sa ajute elevii in cunoasterea aprofundata a continutului fiecarei lectii, pentru a fi capabili sa rezolve in totalitate exercitiile si temele indicate in manual, sa foloseasca in mod corect, precis si nuantat resursele de vocabular ale limbii romane, sa formuleze cu usurinta mesaje proprii, sa abordeze operele vizate pornind de la notiuni de teorie literara, tratate clar si concis si, cel mai important, sa sustina cu succes testarile semestriale si finale la limba romana, sa obtina rezultate bune la concursurile scolare pe discipline si la tezele si evaluarile nationale, cu ajutorul unor subiecte posibile, dupa modelul elaborat de MECTS. Lucrarea mai cuprinde teste de evaluare dupa unitatile de invatare prevazute in manual, precum si fragmente din lecturile suplimentare din bibliografia specifica varstei.
 
Lucrarea intitulata „Din tainele compunerii (Cum am reusit sa scriu compuneri)“ isi propune sa risipeasca teama copiilor legata de acest domeniu. Scolarii sunt indrumati pas cu pas, primesc sugestii in alcatuirea planului de idei si in realizarea compunerilor. Sunt dedicate elvilor din clasele a III-a si a IV-a.
Created in 0.049 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.