Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Mihaela Daniela Cirstea

  • 32 cărți
Librăria Delfin comercializeaza o gamă variată de manuale, cărți, caiete, precum și alte materiale auxiliare, provenite de la diverse edituri de prestigiu, care tratează materia limba și literatura română, scrise de cunoscuta autoare Mihaela Daniela Cirstea, profesoară grad I la Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” din București.
 
 
Momentan, in stocul Librăriei Delfin se găsesc 26 de titluri de la editurile Corint, Paralela 45, Didactică și Pedagogică și Sigma, lucrări ce au văzut lumina tiparului între anii 2013 și 2018, având deci informații actualizate în domeniul limbii și literaturii române. Atât varietatea editurilor prezente cât și a datelor de tiparire diferite, asigură o paletă foarte extinsă de posibilitati, în procesul de alegere a celui mai potrivit manual pentru copii dumneavoastră.
 
Destinat elevilor de clasa a IV-a, Caietul de pregătire la limba și literatura română este compus din noțiuni teoretice, exerciții și teste de evaluare care pot fi înțelese cu ușurință de către cei mici.
 
Tot din gama caietelor de lucru dedicate elevilor, Librăria Delfin comercializează atât caiete de limbă română, pentru gimnaziu, cât și pentru literatura română, de la Editura Corint. Caietul de limba română se caracterizează printr-o structură unitară, în care informațiile prezentate se echilibrează natural, fiind compus dintr-o parte teoretică și una în care elevii vor descoperi exerciții diverse complexe, concepute special pentru ca aceștia să se familiarizeze cu noțiunile recent asimilate. Formularea expresiilor si termenilor utilizati este in conformitate cu programa școlară. De asemenea, se urmărește verificarea elementelor noi prin mijloace diverse, facilitând elevilor posibilitatea de a exersa și de a aprofunda noile cunoștințe într-un mod plăcut și activ.
 
Caietul de vacanță de literatură română pentru clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a, a fost conceput pentru a oferi elevilor un instrument de lucru util, reprezentând o modalitate diferită de a își petrece timpul liber, asigurând o formă de învățare continuă care îi va introduce mai ușor în anul școlar care va urma. Un alt atu al acestei lucrări îl constituie prezența unor texte-suport mai ample ca dimensiune, aparținând atât literaturii române, cât și literaturii universale, astfel încât elevii să descopere plăcerea lecturii.
 
Librăria Delfin prezintă o multitudine de carti Mihaela Daniela Cirstea de limba și literatura română pentru elevii de gimnaziu și de liceu. Toate aceste materiale auxiliare de o certă valoare didactică oferă elevilor și profesorilor un instrument util în parcurgerea materiei, care poate fi folosit alături de manual în procesul de învățare zilnică, atât la nivel individual, cât și la nivelul clasei. Caietul cuprinde un număr generos de texte, diversificate din punct de vedere al tematicii și al tipului de scriere. Acestora li se adaugă exerciții variate de gramatică, cu grad diferit de complexitate, modele de teste inițiale, finale și propuneri de subiecte de teze.
 
De asemenea se gasesc o gama larga de manuale de Mihaela Daniela Cirstea a conceput și o serie de culegeri și memoratoare pentru clasele V-XII. Memoratoarele sunt împărțite pe clase, V-VIII și IX-XII, având un format compact, de buzunar, evidențiindu-se prin suportul teoretic bine sistematizat, furnizând informațiile necesare pentru pregătirea examenelor de evaluare națională și de bacalaureat.
 
O lucrare utilă și necesară, care îi va ajuta pe elevii de clasa a VIII-a să treacă examenul de evaluare națională, este și culegerea de teste și exerciții Evaluare Națională la Limba și Literatura Română. Cartea este perfectă pentru verificarea, recapitularea și fixarea cunoștințelor acumulate în cadul acestei materii. Cele 40 de teste sunt concepute în conformitate cu programa pentru evaluarea naționala ce urmează modelul stabilit de catre Centrul Național de Evaluare și Examinare în noiembrie 2012. Culegerea se adresează în egală măsură elevilor, cadrelor didactice, dar și părinților interesați de rezultatele obținute de copiii lor în cadrul procesului de evaluare nationala.
Created in 0.048 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.