Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Mihaela Garabet

  • 11 cărți
Librăria Delfin pune la dispoziția elevilor și profesorilor de la liceele teoretice cu profil real, o serie de manuale și culegeri redactate sub coordonarea cunoscutului profesor Mihaela Garabet.
 
Mihaela Garabet este o expert în Educație și Training la Siveco România, precum și profesor de științe la Colegiul Național Grigore Moisil din București, din anul 1994. Este, de asemenea, doctor în fizică, titlu obținut în cadrul Universității București. Predă fizică, științe și informatică elevilor cu vârste între 12 și 19 ani. Mihaela Garabet a lucrat și în cadrul proiectului Inspiring Science Education România, pentru domeniile Astronomie, Științe și Fizică.
Toate manualele promovate de Librăria Delfin sunt aprobate de catre Ministerul Educației Naționale, fiind în conformitate cu programa analitică școlară actuală, adresandu-se elevilor de la liceele cu filieră teoretică și vocațională. Materialele didactice provin de la editurile All și Niculescu ABC.
 
Seria de carti Mihaela Garabet de Tehnologia informației și a comunicațiilor pentru clasa a XII-a, prezintă etapele procesului de dezvoltare a unui site web, și punctează fiecare stadiu în parte, de la alegerea și formatarea textului, pentru un aspect cât mai curat și ușor de vizualizat, la crearea de legături externe și interne, pentru buna funcționare a site-ului, despre imagini și rolul acestor în economia unui site, precum și despre serverele web.
Pentru cei pasionați de studiul fizicii, gama de manuale Mihaela Garabet pentru clasele a XI-a XII-a prezintă succint teoria despre optică, unde mecanice și electromagnetice, fizica atomică și nucleară, elemente de fizică cuantică, sau despre semiconductoarele și rolul lor în electronică.
 
Pentru elevii mai mici, de gimnaziu, autoarea vine cu un instrument extrem de util, pentru elevii de clasa a VI-a. Lucrarea se adresează celor care se pregătesc pentru susținerea Evaluării Naționale de le sfârșitul acestei clase și a fost scrisă din dorința de a armoniza și corela contintul studiat în cadrul cursurilor de matematică, fizică și biologie. Culegerea conține 15 teste ce propun o abordare integrată a conceptelor specifice domeniilor Matematică și Științe ale naturii, fiind construite pentru dezvoltarea capacităților de analiză și de argumentare, precum și pentru dezvoltarea unei gândiri logice, asociative. Lucrarea favorizează contextualizarea învățării prin ancorarea ei în realitatea înconjurătoare și sporește profunzimea înțelegerii conceptelor și a procedurilor utilizate, precum și transferabilitatea lor în contexte diferite. Testele au fost astfel gândite ca să fie parcurse concomitent cu manualul de clasa a șasea de Matematică și științe ale naturii.
 
Majoritatea cărților, manualelor și culegerilor de fizică, Tehnologia Informației și comunicaților scrise de către profesoara Mihaela Garabet au reduceri ce variază între 10 și 15 la sută, Librăria Delfin sprijinind prin acest demers pe toți cei care își doresc să studieze aceste materii atât de indispensabilă formării intelectuale a omului. Toate prețurile afișate includ TVA, iar la comenzi mai mari de 300 de lei transportul este asigurat de către Librăria Delfin.
 
Toate manualele, cărțile sau alte auxiliare școlare pot, de asemenea, să fie ridicate de la depozitul situat în zona Pantelimon, costul acestui serviciu fiind unul redus. De reținut că nu toate produsele disponibile pe site sunt prezente fizic și în depozit.
Created in 0.042 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.