Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Mihaita Toma

  • 5 cărți
Libraria Delfin vine in intampinarea persoanelor care doresc sa isi purifice trupul, sufletul si spiritul, dar au nevoie de o indrumare, cu un numar variat de carti Mihaita Toma.
 
Autorul acestor carti-manuale este promotor al terapiei holistice, care considera ca omul este un tot unitar, un intreg, alcatuit din trei componente esentiale si indisolubile: Spirit, Suflet si Trup. Mihaita Toma este specializat in tehnica terapiei holistice, a biorezonanței, fiind inclusiv distribuitor de produse naturiste si filtre de apa. Specialistul este expert in Terapii Complementare, atestat de Asociația Naționala de Terapii Complementare din România și Universitatea de Medicină şi Farmacie Cluj-Napoca cu calificare în cinci specializări: bioenergoterapie sau terapie holistica, biomasaj, biorezonanta, presopunctura si reflexoterapie.
 
Autorul Mihaita Toma a elaborat patru lucrari aparute intre anii 2009 si 2015 la Editura Dharana. Seria Mihaita Toma carti cuprinde: Apa, miracolul vietii, Sistemul imunitar – cheia sanatatii, Vindecarea prin iubire si iertare si Dezintoxicarea fizica si psihica.
Terapia Holistica inseamna evaluarea si redresarea pacientului pe mai multe planuri: energetic, fizic si spiritual, prin tratarea bolilor care influenteaza campul emotional si mental al pacientului. Pentru rezolvarea acestor probleme sunt recomandate tehnici de combatere a stresului, de negare si suprimare a socurilor si a problemelor sufletesti, care tin de latura emotionala, prin intermediul iubirii, gandirii pozitive, relatare, sau respiratie.
 
Cartea Apa, miracolul vietii – terapii interne cu apa, prezinta succint, sintetic si la obiect, informatii despre elementul natural core este continut in proportie de 70% in corpul nostru, si anume, apa. Fara apa, viata organismelor, inclusv a omului, nu este posibila, iar cartea relateaza despre ce tipuri de apa exista, ce este si ce fel de apa trebuie bauta pentru o hidratare corespunzatoare la nivel celular, despre memoria apei si ce este apa vie alcalina si hexagonala. In plus autorul ofera informatii si despre filtre si activatoare pentru apa si despre terapii interne cu apa. Cartea ofera o trecere in revista a tipurilor de apă, a calităților și parametrilor acestora, precum si rolului acesteia pentru o viata de calitate.
 
Cartea Dezintoxicarea fizică și psihică (Tehnici si produse) prezintă sursele de intoxicare ale ființei umane, metode de dezintoxicare fizică, metode de detoxifiere psihică (emoțională și mentală), produse folosite pentru detoxifiere. Lucrarea poate fi perceputa ca si un Program de Istruire impartit in trei componente. Toate metodele prezentate in aceasta carte au fost verificate in practica, individual sau in clinici de sanatate, sub supraveghere, cu rezultate extraordinare.
 
Cartea Sistemul imunitar – cheia sănătății, este o abordare holistica a sistemului imunitar fizic si psihic. Cartea ofera informatii despre ce este si cum functioneaza sistemul imunitar fizic, importanta bioterenului, cum stimulam si cum imbunatatim sistemulimunitar fizic, prin alimentatie adecvata, exercitii fizice), cum putem imbunatatii sistemul imunitar psihic prin armonie, acceptare si atitudine proactiva.
 
Lucrarea Vindecarea prin iubire si iertare autorul pune accent pe faptul ca Iertarea si Iubirea sunt poate, cele mai importante si eficiente instrumente de vindecare. Cartea este impartita in doua parti: Iubirea și Iertarea. Autorul prezinta consideratii despre iubire si iertare si tipurile de iubire si iertare care exista, cazuri de vindecare prin iubire si iertare.
Created in 0.057 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.