Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Mirela Mihaescu

  • 32 cărți
Librăria Delfin vine în ajutorul micilor elevi de ciclu primar cu o gamă foarte variată de manuale și caiete școlare concepute de catre inspectorul școlar în învățământul primar de la Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, prof. doctor Mirela Mihaescu. Auxiliarele școlare tratează materii precum: lectură, comunicare în limba română, literatură română, matematică și explorarea mediului sau științe ale naturii.
 
Seria Mirela Mihaescu carti oferită de Librăria Delfin este de la edituri cunoscute precum Intuitext, Radical, Akademos Art sau Didactica Publishing House.
 
De asemenea, din pleiada de cărți scrise de catre autor Mirela Mihaescu găsim și culegeri de teste pentru evaluarea națională pentru clasa a doua la Comunicare în limba română, matematică și explorarea mediului. Fiecare caiet auxiliar contine 11 teste elaborate conform specificului testelor pentru Evaluarea Nationala, păstrând structura acestora, numărul de itemi sau forma grafica.
 
Elementele structurale sunt de tipuri diferite și corespund competențelor specifice pentru elevii de clasa a doua. Întrebările concepute tematic, sunt motivante și interesante pentru cei mici.
Caietele beneficiaza de o ilustrare grafica la nivel inalt cu scopul de a facilita intelegerea si asimilarea cerintelor, astfel incat elevii vor tinde catre a rezolva natural exercitiile propuse La final de caiet, pentru fiecare test sunt oferite rezolvările pe baza cărora elevul se poate verifica singur, acestea fiind un sprijin in procesul de autoevaluare. Caietul de teste poate fi utilizat de elev la școala, în timpul orei, alături de profesor, sau acasă, atât individual, cât și alături de părinți. Caietul de teste face parte din pachetul complet de la editura Intuitext pentru clasa a II-a, manual, caietul elevului, caiet de teste și ghidul învățătorului.
 
Pentru elevii e clasa a III-a există caietul pentru Științele Naturii, alcătuit ca o colecție de fișe de lucru, cu exemple de rezolvare, pentru o înțelegere mai facilă a cerințelor. caietul este scris la un nivel specific care faciliteaza intefegerea unui copil in varsta de 9 ani, fiind ușor de abordat în orice circumstante. Caietul este împărțit în cinci unități, care corespund cu programa școlară actuală, necesar pentru un demers educațional coerent si fluent.
Tot pentru elevii de clasa a III-a este și manualul de matematică al editurii Radical. Cartea se pliază, prin conținut, categoriei de vârstă targetat, cu ajutorul imaginilor care îi introduc pe copii mai ușor în acest domeniu complex. Autorii manualului au ales, în încercarea lor de a oferii cunoștințe utile celor mici, metoda deducției și a învățării prin descoperire. Fiecare capitol este însoţit de: exerciţii recapitulative, probe de evaluare finală şi proiecte care au o valoare interdisciplinară. Conţinuturile propuse au aplicabilitate în realitate.
 
Ne îndepărtăm de domeniul matematicii și ”ancorăm” spre manualul de limbă română pentru ciclul primar, mai exact clasa a patra. Manualul are continutul usor accesibil, dezvoltand capacitatea elevilor de a intelege limba romana ca materie utila in toate situatiile din viata de zi cu zi. Cartea este impartită in 11 unitati, iar la sfârșitul fiecărei unitati existând Recapitularea si Proba de evaluare. Manualul este aprobat Ordinul ministrului Educației si Cercetării.
 
Pentru micii exploratori în tainele cunoașterii din clasa pregătitoare Librăria Delfin oferă un Caiet de Vacanță, un caiet de lucru interdisciplinar, cu activitati integrate structurat pe trei capitole: comunicare in limba romana, matematica si explorarea mediului, jocuri.
Created in 0.050 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.