Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
  • Stefan Pacearca

  • 69 cărți
Librăria Delfin vă oferă spre achiziție o gamă variată de manuale scrise de inspectorul școlar pentru învățământul primar Stefan Pacearca. Lista de carti Stefan Pacearca include materii variate pentru preșcolari și școlari de ciclu primar din categoriile: matematică și explorarea mediului, comunicare și limba română, inclusiv literatură, dezvoltare personală, geografie, educație civică, științe ale naturii.
 
Toate titlurile au variate reduceri de preț, în funcție de perioada, având scopul de se regăsi la preturi accesibile pentru toate persoanele care vor să achiziționeze aceste manuale și auxiliare școlare utile pentru cei mici. Toate manualele, cărțile sau alte auxiliare școlare pot, de asemenea, să fie ridicate de la depozitul Librariei Delfin.
 
Două lucrări care cu siguranță îi vor ajuta pe micii elevi de clasa a doua sunt cele cu teste pentru Evaluarea Națională ce se dă la sfârșitul acestei clase. Culegerile tratează subiectele matematică, explorarea mediului, comunicare și limbă română. Testele respectă structura impusă de Metodologia de organizare și desfășurare a Evaluărilor Naționale. La final de caiet, pentru fiecare test sunt oferite rezolvările, pentru ca elevul sa se poata verifica singur. Testele sunt realizate grafic (tehnoredactare si ilustrare) in condiții excepționale ce contribuie la buna înțelegere a cerințelor testelor și implicit la rezolvarea lor cu ușurință. Caietul de teste poate fi utilizat de elev la școală sau acasă.
 
O materie extrem de importantă pentru cei mici este dezvoltarea personală. Concepute de același autor Stefan Pacearca, caietele de lucru sunt usor de parcurs si de completat, interactive, intrucat se adreseaza profilului de varsta al elevilor de 6 ani. Acestea cuprind o colectie de lectii sub forma unor fise de lucru, cu exemple de rezolvare, pentru ca elevului sa ii fie clara cerinta și sa o poată rezolva cu ușurința. Caietele sunt realizate astfel incat elevului sa ii fie usor sa identifice si sa inteleaga sarcinile de lucru, prin raportare la ilustratii. Ilustratia reprezinta elementul de baza pentru invatare, ea comunica cerinta exercitiilor, permite intelegerea si rezolvarea acestora, dar in acelasi timp constituie element ludic.
 
Metodele de abordare ale continutului didactic din cadrul manualelor scrise de către Stefan Pacearca sunt desavarsite, deoarece acesta folosește un limbaj ușor accesibil, precum și exemple relevante pentru a insufla elevilor atât plăcerea de a învața, cât și dorința de a accepta provocari noi legate de materiile de studiu.
 
Corelate cu această materie sunt și manualul și caietul de educație civică. Acestea sunt aprobate prin Ordinul ministrului Educatiei si Cercetarii, in urma liciatiei organizate de catre Ministrul Educatiei si Cercetarii si este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata prin Ordin al ministrului Educatiei si Cercetarii. Multe manuale sunt însoțite și de suport digital, pe CD, unde conținutul este realizat într-o formă atractivă și modernă. Este similara variantei tiparite a manualului, prin respectarea continutului stiintific, ordinii temelor si stilului grafic.
 
Stefan Pacearca bibliografie utilă de matematică include manuale, caiete și culegeri pentru ciclul primar de învățământ, ce se caracterizează prin exercitiile si problemele propuse provocatoare, dar plăcute, o adevărată gimnastică mentală , care măresc oferta de învatare referitoare la cunostinte, capacitati si aptitudini, stimuland elevilor interesul pentru matematica.
Created in 0.044 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.