Targul lui Mos Craciun
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210
  • Carti online ❤️- peste 75 000 de volume la preturi bune

  • 105321

Cărți online Libraria Delfin

Cauți să comanzi cărți online? Proiect al Grupului DZC, librariadelfin.ro este o librărie virtuală în care te așteaptă peste 75.000 de cărți din toate domeniile, de la cărți școlare, la materiale de specialitate și cărți pentru admitere în învățământul superior. Indiferent de titlul pe care îl cauți, niciodată nu a fost mai simplu să îl găsești. Tot ce ai de făcut este să scrii titlul cărții sau numele autorului în motorul nostru de căutare, iar noi îți spunem imediat dacă o avem în stoc. În cazul în care nu știi ce să alegi sau nu îți amintești exact numele cărții pe care o cauți, te poți folosi de filtrarea din site pentru a o găsi. Am structurat categoriile în așa fel încât să îți fie simplu să găsești tot ce te interesează.

 

Mai mult decat atât, pentru ca vrem să te încurajăm să citești cât mai mult, fără ca bugetul tău să aibă de suferit prea mult de pe urma asta, periodic îți putem la dispoziție oferte și reduceri substanțiale care să te facă să revii de fiecare dată cu plăcere. Să nu mai spunem că dacă te abonezi la newsletter-ul nostru, poți achiziționa printre primii cele mai noi titluri, la cele mai avantajoase prețuri.

 

 

Comandă cărți online simplu și rapid! Din doar câteva click-uri afli toate detaliile importante despre cartea dorită, de la preț și disponibilitate, la termenii de livrare și politica de retur. Acum poți comanda cărți online în câteva minute, iar ele vor ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil.

 

 

Ce cărți găsești în librăria noastră?

 

 

În rafturile noastre găsești cărți de beletristică, cărți de dezvoltare personală, cărți de istorie, albume de artă, cărți pentru copii și gama completă de manuale și auxiliare școlare necesare pe tot parcursul învățământului preuniversitar. În plus, pentru că vrem să îți facilităm accesul la toate cele necesare pentru școală, tot aici vei găsi și o gamă diversificată de produse de papetărie și birotică, așa încât să nu fii nevoit să mai cauți și în altă parte.

 

Iată câteva dintre categoriile Librăriei Delfin:
 

Cărți beletristică. Fie că ai chef de un roman plin de suspans, o lectură ușoară de vacanță, de o capodoperă a literaturii universale sau, de ce nu, de cel mai nou titlu al autorului preferat, în rafturile librăriei noastre vei găsi de fiecare dată ce te interesează. Romane polițiste, romane de dragoste și cele mai apreciate titluri ale momentului sunt acum doar la un click distanță. Ce mai aștepți? Comandă cărți online de ficțiune de pe librariadelfin.ro și pierde-te în universul lecturii!

 

Manuale si auxiliare școlare. Librăria Delfin pune la dispoziția elevilor, părinților și profesorilor, manuale școlare pentru preșcolari, materiale didactice pentru clasa pregătitoare și TOATE, TOATE MANUALELE școlare aprobate de Ministerul Educației, pentru toate clasele învățământului primar, gimnazial și liceal, la toate disciplinele: limba și literatura romană, istorie, geografie, chimie, fizică, biologie, dezvoltare personală, arte vizuale și abilități practice, comunicare și limba română, matematică și explorarea mediului, muzică și mișcare, limba engleză, limba franceză, limba germană, limba italiană, limba spaniolă, studii sociale, marketing, religie, finanțe și fiscalitate, contabilitate, științe, educație civică, științele naturii, educație muzicală, educație tehnologică și aplicații practice, desen artistic și educație plastică, informatică și tic, educație fizică, educație socială, pregătire profesională, calitatea produselor și serviciilor, și altele. Tot aici găsești și auxiliare de specialitate pentru olimpiade, ghiduri de pregătire pentru bacalaureat și evaluarea națională, și suporturi de studiu pentru admiterea la facultate.

 

Cărți Admitere Academia de Poliție. Pe librariadelfin.ro găsești cele mai importante cărți pentru admiterea la Academia de Poliție. Studiind după aceste ghiduri de pregătire, viitorul candidat poate învăța atât singur, cât și sub îndrumarea unui profesor, având la final și posibilitatea de a se autoevalua. Lucrările pentru admiterea la Academia de Poliție din categoria noastră acoperă toată materia din programă, precum și diverse situații care pot apărea la examen. Învățând după ele, candidatul reușește să se familiarizeze și să asimileze informațiile necesare, asigurându-și o pregătire completă. Mai mult decât atât, printre cărțile propuse ca suport de pregătire pentru admiterea la Academia de Poliție se numără și cărțile de teste, care ajută candidatul să își verifice cunoștințele acumulate. Concepute pentru a oferi viitorului student o idee generală despre cum va decurge examenul, cărțile ajută totodată la aprofundarea și sedimentarea materiei învățate. Rezolvând testele propuse, candidatul are mai multe șanse să se autoevalueze corect și chiar să promoveze examenul din prima încercare.

 

Cărți VREAU PERMIS AUTO. Dacă te-ai decis să te apuci de școala de șoferi, în rafturile noastre găsești toate cărțile de care ai nevoie pentru a învăța legislația privind circulația pe drumurile publice. Materialele din această categorie pun la dispoziția cursanților informații actualizate într-o formă atractivă și ușor de înțeles. Ele cuprind documente normative, prezentări grafice aparte, precum și capitole referitoare la conducerea preventivă și ecologică, noțiuni de mecanică și măsuri de prim ajutor. Desigur, pentru a-ți evalua cunoștințele, tot în această categorie găsești și chestionare auto. Acestea sunt adaptate la noua legislație rutieră și ușurează pregătirea pentru examenul teoretic prin întrebări care fac referire la diverse situații din trafic. Chestionarele propuse sunt similare celor pe care le utilizează poliția rutieră la examenul de obținere a permisului de conducere. Și pentru că legislația se actualizează în permanență, toate cărțile din categoria VREAU PERMIS AUTO sunt din cele mai noi ediții și se adreseaza nu doar celor care fac școala de șoferi, ci și celor care au deja permis de conducere, pentru a rămâne la curent cu cele mai noi reglementari privind legislația rutieră.

 

Cărți Admitere Carol Davila. În rafturile Librăriei Delfin găsești toate materialele necesare pentru pregătirea în vederea admiterii la medicină. Cărțile se adresează tuturor celor care doresc să devină studenți ai Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, la Facultatea de Medicină Generală, Facultatea de Medicina Dentară sau Facultatea de Moașe și Asistență Medicală, și acoperă metodologia specifică pentru disciplinele biologie, fizică și chimie. Lucrările din această categorie se remarcă prin volumul generos al itemilor de evaluare care acoperă integral programa școlară și sunt un instrument deosebit de util în vederea aprofundării noțiunilor necesare pentru examenul de admitere. Pentru autoevaluare, printre cărțile propuse se regăsesc și teste grilă, cu diferite grade de dificultate, de la cele mai simple până la probleme complicate. Pentru a facilita însușirea materiei, lucrările conțin și indicații de rezolvare, inclusiv pentru întrebările cu caracter teoretic.

 

Librăria Delfin este pentru toți iubitorii de carte. Cauți un titlu anume? Introdu-l în bara de căutare din site, iar noi îți spunem dacă îl avem pe stoc. De la manuale școlare și cărți de beletristică, la volume de non-ficțiune si cărți de specialitate, în rafturile noastre găsești orice titlu te interesează. Comandă cărți online din orice domeniu, la cele mai mici prețuri de pe piață. Lectura plăcută!

Created in 0.091 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.