Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

505 probleme rezolvate din testele-grila de matematica pentru admiterea la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca - Liviu Vlaicu

505 probleme rezolvate din testele-grila de matematica pentru admiterea la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca - Liviu Vlaicu
-12%
Preț: 35,20 lei
40,00 lei (-12%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 8 Iun. 2020
ISBN: 9789734730209
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 192
Format: 16.5 x 23.5
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Examenul de tip grila, tot mai des folosit in ultimii ani pentru selectia dintr-un mare numar de candidati la admiterea in universitati, s-a perfectionat an de an, ajungand un mod foarte eficient si obiectiv de ierarhizare dupa nivelul cunostintelor si capacitatea de a le folosi in probleme mai dificile.
Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca este printre primele universitati din tara care au adoptat acest mod de selectie a candidatilor la admitere, avand o traditie de peste 20 de ani. In fiecare an au aparut culegeri cu enunturile subiectelor propuse, in numar de peste 1000, cu foarte putine indicatii de rezolvare.
Cartea de fata, elaborata de domnul profesor Liviu Vlaicu, profesor cu o indelungata activitate de pregatire a elevilor pentru concursurile de orice nivel, va fi extrem de utila candidatilor, care vor gasi solutiile la numeroase probleme propuse de noi (Departamentul de Matematica al UTCN) in ultimii 20 de ani, dintre care multe au un grad ridicat de dificultate.
 
Problemele sunt gradate pe ani de studii, astfel ca ele pot fi urmarite de elevii interesati inca din clasa a IX-a.
In ultimii 10 ani, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca
a avut parteneriate cu peste 30 de licee de elita, la care s-a experimentat in fiecare an o simulare a examenului de admitere cu probleme pe trei niveluri: clasele IX – X, XI si XII, o parte dintre ele fiind de asemenea rezolvate in aceasta carte.
Consideram culegerea foarte utila pentru pregatirea examenului de admitere.
 
Va uram succes!
Conf. univ. dr. Vasile Pop

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.116 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.