Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Amintiri din copilarie. Povesti, povestiri, versuri (set, 2 volume)

Amintiri din copilarie. Povesti, povestiri, versuri (set, 2 volume)
-28%
Preț: 11,88 lei
16,50 lei (-28%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789738958616
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 448
Format: 13x20
Categoria: Beletristica
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Ion Creangă a început să scrie poveşti in vara anului 1875, publicându-le succesiv în "Convorbiri Literare". Graiul bogat şi forma originală a povestirii a stârnit pretutindeni emoţie şi entuziasm estetic. Poveştile acestea nu sunt reproduceri gramofonice ci creaţiuni de artă, în care vibrează pulsaţia tânără a spontaneităţii. În cadrul istoriei literare, Creangă poate fi socotit, cu drept cuvânt, că adevaratul părinte al poporanismului în literatura română. Setul cuprinde atât amintirile cât şi poveştile, povestirile şi versurile lui Creangă. Am considerat necesar - pentru cei ce doresc sa aibă o ultimă versiune a marilor opere ale scriitorului clasic etern: Ion Creangă - să livrăm "la un pachet promoţional" două volume, banderolate: "Amintiri din copilărie" şi "Poveşti, povestiri, versuri". Setul include peste 440 de pagini memorabile din opera marelui, clasicului şi inegalabilului Ion Creangă. Dacă doriţi, ele pot fi achiziţionate şi separat, dar cu sigurantă oferta noastră promoţională nu va displace nimanui şi setul va fi considerat ca fiind cea mai potrivită alegere.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.092 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.