Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Amprenta comportamentala si evaluarea personalitatii (Romeo Zeno Cretu)

Amprenta comportamentala si evaluarea personalitatii (Romeo Zeno Cretu)
-10%
Preț: 24,26 lei
26,95 lei (-9,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789734618002
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 248
Format: 160x235 mm.
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Cercetarile recente in domeniul personalitatii au evidentiat faptul ca aceasta este un construct dinamic, rezultat al interactiunii dintre structura biochimica a individului si mediul inconjurator. Volumul propune o actualizare a metodologiilor de evaluare a personalitatii, utilizind ca paradigma explicativa amprentele comportamentale – moduri de adaptare a persoanei la mediu, sedimentate de-a lungul timpului intr-o serie de tipare de raspuns. Amprentele comportamentale permit atit descrierea si explicarea comportamentului, cit si predictia evolutiei acestuia din perspectiva individuala transsituationala. Informatiile de ultima ora sint utile pentru studenti si pentru specialisti in psihologie, pedagogie, cercetarea in marketing si psihologia consumatorului, criminalistica si managementul resurselor umane.

Cuprins:
Presiuni environmentale, adaptare, evolutie - Distres, eustres si dezvoltarea individuala - Paradigme alternative in operationalizarea personalitatii - Experimente ce demonstreaza forta situationala - Cadrul intern de referinta si comportamentul - Modelari ale amprentei comportamentale - Coerenta comportamentului vs consistenta trasaturii - Tulburari de personalitate si amprenta personalitatii - Modelarea neuronala a amprentei personalitatii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.053 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.