Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Analiza politicilor publice - O introducere (William N. Dunn)

Analiza politicilor publice - O introducere (William N. Dunn)
-5%
Preț: 45,55 lei
47,95 lei (-5,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Expediere estimată: Miercuri, 4 Mar. 2020
ISBN: 9789734617005
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 512
Format: 160x235 mm.

DESCRIERE

Conceput ca o sinteza multidisciplinara a conceptelor si metodelor utilizate in analiza politicilor publice, volumul pune accent pe formularea adecvata a problemelor specifice domeniului, ca etapa cruciala in solutionarea acestora. Deoarece o analiza corecta a politicilor presupune intelegerea contextului general si a situatiilor particulare cu care se confrunta guvernele in cadrul societatilor actuale, sint incluse informatii de ultima ora despre metodele de definire a problemelor si un format simplu de prezentare a analizei politicilor. Termenii-cheie sint definiti la prima ocurenta si enumerati la sfirsitul fiecarui capitol, iar caracterul aplicativ al diferitelor notiuni teoretice e ilustrat cu exemple si exercitii demonstrative. Analiza politicilor publice se adreseaza specialistilor din domeniile politicilor publice si administratiei publice, precum si studentilor de la facultatile de profil.
 
Cuprins:
Analiza in procesul de elaborare a politicilor publice - Prognoza rezultatelor asteptate ale politicilor publice - Monitorizarea rezultatelor asteptate ale politicilor publice - Evaluarea performantei politicilor publice - Dezvoltarea argumentelor de ordine publica - Comunicarea analizei politicilor publice.
 
Traducere de Nicolae Dragusin

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.