Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Arta de a comunica. Metode, forme si psihologia situatiilor de comunicare. Editia 2015 - Alex Mucchielli

Arta de a comunica. Metode, forme si psihologia situatiilor de comunicare. Editia 2015 - Alex Mucchielli
-5%
Preț: 28,45 lei
29,95 lei (-5,01%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Marți, 3 Mar. 2020
ISBN: 9789734652082
Editura:
Anul publicării: 2015
Ediția: 2
Pagini: 264
Format: 135x200 mm.
Categoria: Sfaturi Practice

DESCRIERE

Editia a II-a
 
Activitate umana fundamentala, comunicarea a fost studiata de-a lungul timpului de specialisti in diverse domenii.
Alex Mucchielli sintetizeaza rezultatele obtinute de psihologi in decursul unui secol de cercetari, pentru a oferi o perspectiva coerenta asupra psihologiei comunicarii. Centrindu-si analiza pe comunicarea interpersonala – de la comunicarea amicala sau in familie pina la dialogul psihoterapeutic, interviu si negociere –, cunoscutul profesor prezinta principalele forme ale acesteia, precum si paradigmele care functioneaza in cadrul disciplinei.
Mucchielli propune de asemenea noi concepte relative la comunicarea implicita, comunicarea defensiva si comunicarea proiectiva si arata cum comunicarea poate fi folosita pentru a-i influenta pe ceilalti.
 
Din cuprins:
Paradigmele de referinta si metodele de studiere a comunicarii - Formele comunicarii interpersonale - Comunicarea implicita si crearea normelor relationale - Comunicarea de sugestie si situatiile de influentare - Comunicarea de aparare sociala - Comunicarea in convorbiri si in dialog
 
Traducere de Giuliano Sfichi, Gina Puica si Marius Roman
 

Alex Mucchielli, unul dintre cei mai reputati specialisti in stiintele comunicarii, a fost profesor la Universitatea Paul Valery-Montpellier III, unde a fondat departamentul de stiinte ale informarii si comunicarii. Dintre volumele publicate amintim: Theorie systemique des communications (1999), Etudes de communication. Le dialogue avec la technologie (coord., 2006), Communication et influence. Approche situationnelle (2008), Situation et communication (2010). De acelasi autor, la Editura Polirom au mai aparut Dictionar al metodelor calitative in stiintele umane si sociale (coord., 2002), Arta de a comunica. Metode, forme si psihologia situatiilor de comunicare (2005, 2015) si Comunicarea in institutii si organizatii (2008).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.