Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Atlas de geografia continentelor pentru clasele VI-VII - Octavian Mandrut

Atlas de geografia continentelor pentru clasele VI-VII - Octavian Mandrut
-25%
Preț: 22,43 lei
29,90 lei (-24,98%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 6 Iul. 2020
ISBN: 9786067936179
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 64
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Octavian Mandrut este profesor, doctor in geografie, cercetator Stiintific pr. I la Universitatea de Vest „Vasile Goldis” din Arad, autor de manuale scolare (pentru clasele III–XII), atlase, culegeri de sinteze si teste, lucrari din diferite domenii ale geografiei, ghiduri metodologice, printre care primul ghid de evaluare la geografie, caiete de activitate independenta a elevilor, cursuri universitare.
In cadrul Editurii CORINT a revizuit recent (pentru anul scolar in curs) manualul pentru clasa a XII-a (Europa – Romania – Uniunea Europeana. Probleme fundamentale) si atlasele geografice (Romania – atlas geografic scolar si Atlas geografic scolar).
In cadrul Universitatii de Vest „Vasile Goldis” din Arad a elaborat, in anul 2012, pentru sectia de geografia turismului, mai multe cursuri noi (Geografia regionala a Romaniei, Geografia mediului, Geografia Uniunii Europene etc.) si lucrari din domeniul stiintelor educatiei (centrate pe problematica instruirii pe competente), aparute in cadrul Editurii „Vasile Goldis” University Press.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.197 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.