Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25
Atlasul literaturii romane
19,95 lei
21,00 lei (-5%)

Atlasul literaturii romane

Atlasul literaturii romane
-5%
Preț: 19,95 lei
21,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 19 Apr. 2021
ISBN: 9789633521243
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 48
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Atlasul literaturii romane este singurul material didactic editat si comercializat in Romania, care contine informatii si elemente cartografice despre originea, viata si activitatea literara a marilor carturari romani.

Tematica, informatiile transmise prin intermediul atlasului, sunt realizate in conformitate cu programa scolara actuala, beneficiind totodata si de acreditarea emisa de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii. Atlasul este destinat elevilor din invatamantul gimnazial si liceal, si cuprinde informatii cu privire la:

• etapele literaturii romane, trecand in revista curentele literare romane concomitent cu cele europene;

• prezentarea revistelor literare importante si a itinerarelor literare;

• viata si activitatea literara a marilor poeti si scriitori romani.
Concomitent cu intrebuintarea principala a produsului ca suport didactic la orele de curs, atlasul se poate utiliza si ca ghid de informatii cu ocazia excursiilor de studiu, a vizitelor la case memoriale sau la muzee.

Atlasul literaturii romane ofera o metoda alternativa de transmitere a informatiilor, unica in acest domeniu, atat in privinta conceptiei, cat si in cea a executiei, fiind un produs editat si comercializat de firma Cartographia Studium, cu sediul in Cluj-Napoca. Atlasele folosesc aceleasi culori si legenda conventionala ca si hartile de perete, facand posibila astfel utilizarea didactica optima a acestora de catre elevi si profesori.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.284 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.