Mosii Delfin
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Cagliostro - Aurora Dumitrescu

Cagliostro - Aurora Dumitrescu
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786065627178
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 232

DESCRIERE

Cagliostro - Aurora Dumitrescu 
 
 
Aurora Dumitrescu debutează în anul 2012 cu volumul de proză Drumuri, un exercițiu de sinceritate și de mărturisire a propriei vieți, continuat în 2013 cu volumul Roata. În 2016 apare la Editura Tracus Arte romanul Bipolara care introduce cititorul în lumea ireală, dar fascinantă a unui personaj care nu mai știe să discearnă realul de imaginar.
Doi ani mai târziu, Editura Aius publică romanul Cagliostro, o ediție revăzută a celei din 2014; este un roman magic ce are în centru un personaj controversat care străbate timpurile până în zilele noastre pentru a-și îndeplini misiunea de vindecător miraculos. Un roman al iubirii dincolo de timp.
„Străbătut de sensuri ezoterice ca de un râu subteran, cu un subiect înrădăcinat în real, ce fascinează prin dramatismul misterios al reverberațiilor ocultiste, Cagliostro este, fără îndoială, un roman cuceritor. Experiențele de mare impact asupra universului senzorial al cititorului, redactate într-un stil rafinat și limpede, semn al unei mature stăpâniri narative, oscilează între cele provocatoare de durere fizică și beatitudine spirituală. Aici și acolo, momente sexuale sublimate ce sugerează bunul drum spre purificarea spiritului prin suferință. Două acțiuni, care merg paralel şi se întrepătrund firesc – una ce urmărește biografia din secolul al XVIII-lea a contelui de Cagliostro, alta contemporană și ușor cosmopolită –, atrag cititorul în cascada de evenimente ce se recomandă parcurse dintr-o suflare.”
Daniela Micu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.5268 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.