Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Concasoare utilizate in industria materialelor de constructii - Amelitta Legendi, Cristian Pavel

Concasoare utilizate in industria materialelor de constructii - Amelitta Legendi, Cristian Pavel
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 26 Oct. 2020
ISBN: 9786062505820
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 152
Categoria: Stiinte
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea de fata este una de mare interes ingineresc, tratand succint sub toate aspectele (constructie, proiectare, exploatare) concasoarele utilizate cu precadere in industria materialelor de constructii.
Autorii lucrarii, prof. univ. dr. ing. Cristian Pavel si conf. univ. dr. ing. Amelitta Legendi sunt specialisti in domeniul echipamentelor de procesare a materialelor. Afirmatia anterioara este practic probata de o serie de alte monografii cu subiecte din sfera producerii materialelor de constructii (acestea se regasesc partial in bibliografia volumului).
Cartea de fata debuteaza cu un capitol dedicat unor consideratii generale privind sfaramarea materialelor. In cel de-al doilea capitol sunt prezentate principalele proprietati, atat ale materialelor ce se concaseaza, cat si ale produselor obţinute dupǎ operaţia de sfaramare.
Se remarcǎ stilul concis si riguros al continutului cartii, cat si preocuparea pentru sistematizarea si transpunerea acestuia intr-o forma usor accesibila tuturor categoriilor de specialisti.
Cartea de fata reflecta preocuparile si indelungata experienta a autorilor in domeniul echipamentelor de concasat, fiind deosebit de utila atat specialistilor, cat si studentilor si doctoranzilor care au preocupari in acest domeniu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.057 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.