Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Concursul Interjudetean de Fizica „LIVIU TATAR”"

Concursul Interjudetean de Fizica „LIVIU TATAR”'
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Marți, 27 Oct. 2020
ISBN: 9786066353182
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 280
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Au trecut, iata, aproape neobservati, inca cinci ani de viata ai Concursului interjudetean de Fizica „Liviu Tatar” si tot atatia ani de la aparitia primei editii a acestei carti. Constatam cu satisfactie ca, in timp, concursul a urmat o evolutie fireasca, bazata pe experienta acumulata de organizatori in derularea primelor zece editii si ca acest eveniment anual are deja un binemeritat ecou national. El este inclus in lista (si in calendarul) activitatilor anuale aprobate de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice si speram ca nu peste mult timp, se va bucura si de sustinerea sa financiara.

Din punct de vedere stiintific, in fiecare an scolar, competitia elevilor s-a desfasurat in acord cu programa Olimpiadei Nationale de Fizica, gradul de dificultate a problemelor propuse situandu-se la acelasi inalt nivel, imprimat inca de la de inceput de Comisia stiintifica a concursului. Ne-am bucurat ca, in toti acesti 15 ani care au trecut de la initierea concursului, colegii din Republica Moldova au onorat invitatiile primite din partea organizatorilor, participand la
concurs cu elevi bine pregatiti. Castigand experienta si crescand valoric, unii dintre acestia au reprezentat apoi, cu succes, tara lor, la Olimpiadele Internationale de Fizica.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.103 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.