Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Contabilitate creativa. De la idee la bani cu exemple practice - Adriana-Sofia Dumitrescu

Contabilitate creativa. De la idee la bani cu exemple practice - Adriana-Sofia Dumitrescu
-5%
Preț: 38,00 lei
40,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 19 Apr. 2021
ISBN: 9789737096845
Anul publicării: 2014
Pagini: 224
Categoria: Stiinte
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Cartea nu isi propune nici sa apere, dar nici sa condamne contabilitatea creativa. Lucrarea reprezinta o cercetare ampla, care isi propune ca, pe parcursul a cinci capitole, sa dezvolte conceptul de contabilitate creativa si sa dezbata principalele directii in care se dezvolta aceasta, cu referire la maximizarea rezultatului entitatii (daca se urmareste atragerea de noi investitori) sau, din contra, la minimizarea acestuia (daca se urmareste plata unor impozite mai mici).

Pentru cei care nu sunt de acord cu folosirea tehnicilor de contabilitate creativa, lucrarea de fata poate fi folosita ca un instrument pretios care prezinta pe larg tehnicile de contabilitate creativa cel mai des intalnite si, astfel, cititorul, pus in garda, poate depista cu usurinta manipularile contabile atunci cand le intalneste si poate lua astfel decizii in cunostinta de cauza. Pe de alta parte, pentru cei interesati sa cosmetizeze situatiile financiare, lucrarea ofera o descriere a practicilor contabilitatii creative, insotita de exemple practice, atat din perspectiva nationala, cat si continentala si anglo-saxona, precizand de asemenea care ar putea fi riscurile folosirii unor astfel de tehnici.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.110 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.