Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Credinte si ideologii (Jean-Pierre Deconchy)

Credinte si ideologii (Jean-Pierre Deconchy)
-5%
Preț: 23,70 lei
24,95 lei (-5,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9789734618675
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 208
Format: 135x200 mm.
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Credinte si ideologii de Jean-Pierre Deconchy. Sinteza a cercetarilor lui Jean-Pierre Deconchy intr-o problematica centrala in psihologia sociala si care l-a preocupat constant, lucrarea isi propune sa fixeze reperele necesare pentru o intelegere adecvata a ideologiei. Rezultatul este o serie de definitii care constituie tot atitea puncte de sprijin pentru demersul autorului. Deopotriva teoretic si empiric, acesta urmareste un dublu scop: pe de o parte, studiul sistemelor ideologice existente si al interactiunilor influentate de mediul social global, iar pe de alta parte, analiza mecanismelor care permit functionarea ideologiilor si deci intelegerea fenomenelor de creatie ideologica.
 

Cuprins:
Control social si rationalitate in sistemele ortodoxe - Psihologie sociala, sisteme sociale si ideologii - Psihologia sociala a proceselor ideologice - Psihologia sociala experimentala: transpunere si generalizare a cunoasterii - Psihologia sociala a ideologiilor: cunostinte stiintifice, practici politice, proclamatie militanta.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.049 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.