Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Cum sa ne indeletnicim cu Rugaciunea lui Iisus (Nikolai E. Pestov)

Cum sa ne indeletnicim cu Rugaciunea lui Iisus (Nikolai E. Pestov)
-20%
Preț: 6,40 lei
8,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789731366395
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 112
Categoria: Religie

DESCRIERE

De multa vreme se simtea printre crestinii de la noi nevoia unui indrumar limpede si totodata concis despre indeletnicirea cu Rugaciunea lui Iisus.

In Sfanta Scriptura si in scrierile Sfintilor Parinti intalnim adesea indemnul de a ne ruga neincetat, prin rostirea, cat mai des cu putinta, a rugaciunii „Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!”. Desigur, pentru cei mai multi dintre noi e de neinteles, in conditiile vietii de astazi, cum am putea sa savarsim aceasta tainica lucrare. Indemnul Sfantului Apostol Pavel – „Rugati-va neincetat!” (I Tes. 5, 17) – pare, la prima vedere, cu neputinta de indeplinit daca nu luam aminte la cuvintele Sfantului Maxim Marturisitorul, care arata ucenicilor sai ca „Dumnezeiasca Scriptura nu porunceste nimic dintru cele cu neputinta”.

Cartea lui Nikolai Pestov – teolog si istoric rus al Bisericii Ortodoxe, dar mai cu seama un autentic traitor crestin – se constituie intr-un indrumar pe intelesul tuturor despre taina savarsirii rugaciunii neincetate. Marea cautare de care s-a bucurat in Rusia in ultimii ani acest pretios indrumar duhovnicesc despre unirea inimii omului cu Dumnezeu ne-a determinat sa-l talmacim si in limba romana pentru folosul sufletesc al crestinilor de la noi.

Nr. de pagini: 112
Anul aparitiei: 2018

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.054 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.