Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Descopar... ce stiu, ce simt, ce pot, ce vreau! 6-10 ani + Jurnalul meu magic de iarna, clasa a III-a

Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Descopăr... ce știu, ce simt, ce pot, ce vreau! Vârsta 6-10 ani

 

Îmi controlez emoţiile în situaţiile dificile?

Cer ajutorul celorlalţi când  nu mă pot descurca singur?

Îmi aleg cu grijă prietenii?

Cum e bine să reacţionez când mă simt jignit sau când cineva se poartă urât cu mine?

 

Iată câteva dintre întrebările pe care şi copiii sunt de multe ori în situaţia de a şi le pune. Cartea de faţă îşi propune să îi ajute pe aceştia să îşi dea răspunsuri sincere la aceste întrebări şi la multe altele, întrebări legate de viaţa lor de zi cu zi, de dorinţele şi sentimentele lor, de aspiraţiile şi interesele lor.

 

Conceptul acestei cărţi este acela de self-development, având ca obiectiv formarea unui copil puternic şi încrezător, prin însuşirea unor norme de conduită şi comportament legate de inteligenţa emoţională, bunele maniere, comunicarea verbală şi non verbală, circulaţia rutieră în siguranţă, timpul liber şi hobby-uri, stil sănătos de viaţă.

 

Fiecare temă este realizată de către specialişti de prestigiu în domeniul lor de activitate.

 

În interiorul cărţii sunt reproduse răspunsuri oferite în cadrul unor interviuri de câteva dintre personalităţile culturale, sportive, de radio şi televiziune, precum şi de câţiva elevi olimpici din ţară.

 

Cuprins:
Inteligenta emotionala
Comunicarea verbala/ nonverbala
Mediul online: Retele de socializare (Pros/ Cons)
Educatie financiara – asumare/ responsabilitate
Bunele maniere - cum ne purtam in societate?
Nutritie – sport – sanatate – igiena
Ora de disciplina rutiera – ghid practice de supravietuire – situatii dificile
Mai mult de atat, lucrarea Descopar... ce stiu, ce simt, ce pot, ce vreau! Varsta 6-10 ani vine insotita in mod gratuit de Jurnalul meu magic de iarna, un jurnal cu activitati distractive pentru intreaga familie.
Jurnalul propune acceptarea provocarii de a se testa reciproc cei care-l parcurg si ii asigura ca vor petrece momente magice, impreuna.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.