Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Despre rugaciune. Talcuire la Avva Evagrie - Arhimandrit Emilianos Simonopetritul

Despre rugaciune. Talcuire la Avva Evagrie - Arhimandrit Emilianos Simonopetritul
Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786068840079
Anul publicării: 2018
Pagini: 286
Categoria: Religie
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

"Pentru ca rugaciunea sa fie adevarata si sa se inalte la cer, trebuie sa fie daruita de Dumnezeu, adica sa fie o rugaciune a Duhului, sa coboare de la Insusi Dumnezeu, sa o recunoasca Dumnezeu ca pe ceva al Sau. Prin adevarata rugaciune omul se umple de Dumnezeu si reuseste nu numai simpla unitate a credintei, ci si a vietii fiintiale, impreuna cu intreaga Biserica. "
Arhimandrit Emilianos Simonopetritul
„Cartile mari ale omenirii au soarta de a inrauri cultura si chiar viata istorica, nu numai prin adevarurile lor, ci si prin felul cum au fost intelese si interpretate.” A venit si randul generatiei de azi sa fie inraurita, prin talcuirea Parintelui Emilianos, de aceasta capodopera filocalica si de a pastra, cu ajutorul talcuirii, aceeasi intelegere a rugaciunii si aceeasi practicare a ei ca toti sfintii cei din veac.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.