Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Dezvoltarea sanatoasa a fiintei umane - RUDOLF STEINER

Dezvoltarea sanatoasa a fiintei umane - RUDOLF STEINER
-20%
Preț: 33,60 lei
42,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786067043020
Anul publicării: 2017
Pagini: 420
Categoria: Spiritualitate
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Dezvoltarea sanatoasa a fiintei umane - RUDOLF STEINER
 
Rudolf Steiner defineşte antroposofia ca fundament pentru înţelegerea principiilor ce stau la baza şcolii Waldorf. El descrie educaţia Waldorf ca o educaţie ce are în vedere copilul ca o fiinţă în continuă dezvoltare la trup, suflet şi spirit. Din această perspectivă, educaţia Waldorf depinde de capacitatea profesorului de a observa şi de a răspunde la fiecare etapă de dezvoltare a unui copil. Şcoala Waldorf pune accentul pe utilizarea eficientă a energiilor interioare ale copiilor şi pe modul în care aceştia pot fi îndrumaţi prin etapele lor naturale de evoluţie, oferindu-le exact ceea ce au nevoie la momentul adecvat – ceea ce Rudolf Steiner denumeşte „economia sufletului”. Aceste cursuri detaliate şi accesibile oferă părinţilor şi profesorilor cheia reînnoirii educaţiei atât de necesară copiilor noştri şi pentru viitorul lor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.103 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.