Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Dictionar de dreptul afacerilor de la A la Z - Mircea N. Costin, Calin M. Costin

Dictionar de dreptul afacerilor de la A la Z - Mircea N. Costin, Calin M. Costin
-5%
Preț: 141,55 lei
149,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 15 Apr. 2021
ISBN: 9786063907708
Anul publicării: 2021
Pagini: 880
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Dictionarul de dreptul afacerilor, editia a treia, reprezinta un conglomerat de micromonografii asupra conceptelor de baza din dreptul comercial intern si international, dreptul concurentei, dreptul distributiei comerciale, arbitrajul de comert international, dreptul fiscal si financiar, dreptul bancar si domeniul achizitiilor publice.

CUPRINSUL LUCRARII

- studiul amanuntit al unui vast material bibliografic (cuprinzand legislatia, jurisprudenta si cele mai reprezentative lucrari teoretice in materie, aparute pana la data publicarii) din care au fost selectate si preluate idei si teze teoretice viabile;

- idei si teze proprii.

PUNCTE FORTE

- actualizarea si completarea editiei anterioare;

- cca. 215 termeni si expresii noi, termenii preexistenti fiind in majoritatea lor redefiniti, luandu-se in considerare numeroasele modificari legislative care au avut loc in perioada 10 aprilie 2012-15 septembrie 2020.

PUBLICUL TINTA

Lucrarea se adreseaza:

- juristilor (teoreticieni si practicieni);

- celorlalte categorii de cititori.

DESPRE AUTORI

Mircea N. COSTIN – absolvent al Facultatii de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, doctor in drept la Universitatea Bucuresti, profesor asociat la alte universitati de stat sau private (Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Universitatea din Oradea, Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” Bucuresti, Universitatea „Vasile Goldis” din Arad, Universitatea Tibiscus din Timisoara), membru fondator al Revistei Romane de Dreptul Afacerilor, arbitru in cadrul Curtii de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie Cluj, Brasov, Timisoara, Arad, Oradea si Bistrita-Nasaud si avocat in Baroul Cluj.

Calin M. COSTIN – absolvent al Facultatii de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, doctor in drept la aceeasi universitate, conferentiar universitar titular la Facultatea de Drept din Cluj-Napoca a Universitatii Crestine „Dimitrie Cantemir” Bucuresti, membru fondator al Societatii Romane de Cercetare pentru Afaceri Publice si Private (SOROCAPP) si membru al colectivului editorial al Revistei Curentul Juridic (Revista BDI).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.