Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Dictionar explicativ de logopedie (Roxana Cristina Milici)

Dictionar explicativ de logopedie (Roxana Cristina Milici)
-5%
Preț: 42,70 lei
44,95 lei (-5,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Expediere estimată: Miercuri, 26 Feb. 2020
ISBN: 9789734618682
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 464
Format: 160x235 mm.

DESCRIERE

Editia a II‑a revazuta si adaugita
 
Terapia logopedica face parte din protocolul de recuperare in diverse situatii patologice (disfunctii fonatorii sau tulburari de scris-citit etc.) care pot deteriora, in diferite grade, functia esen-tiala a limbajului: comunicarea. Existenta acestor disfunctii la copii, dar si la adulti cu diverse afectiuni neurologice sau dupa interventii chirurgicale la nivelul aparatului fonator apropie mult logopedia de serviciile medicale, a caror calitate este sporita de multiple specializari in domeniul psihologiei. In acest context, Dictionarul explicativ de logopedie este necesar atit pentru medicii rezidenti psihiatri, neurologi, stomatologi sau orelisti, cit si pentru logopezi, psihologi, educatori si parintii copilului ce necesita tratament logopedic.
 
„Alcatuit prin consultarea unei ample bibliografii de specialitate autohtone si a unor lucrari de specialitate straine, prezentul dictionar — un demers realist si oportun — se impune printr-o selectare si o abordare inspirata a titlurilor citate; acuratetea cu care este alcatuit si multitudinea imaginilor explicative recomanda o data in plus volumul.” (Emil Verza, Universitatea din Bucuresti)
 
Cuvint inainte de dr. Constantin Balaceanu-Stolnici
Cuvinte introductive de prof. univ. dr. Emil Verza, prof. univ. dr. Felicia Stefanache, ort. Anne-Marie Simon
 
Cuprins:
Acalculie - Acromatopsie - Afaziologie - Afonie - Apraxie - Asperger - Autism - Behaviorism - Coeficient de inteligenta - Comunicare - Deficienta - Deficit fonologic - Dezvoltare a limbajului - Disfazie - Disgrafie - Dislalie - Dislexie - Educa-rea auzului fonematic - Etape de invatare a scris-cititului - Evaluare logopedica - Expresie - Fluenta verbala - Functii ale limbajului - Gestaltism - Inteligenta - Joc - Limbaj - Logofobie - Logonevroza - Logopedie - Meloterapie - Metafora terapeutica - Model - Ortofonie - Rinolalie - Scris - Sindrom - Surdomutitate - Tahilalie - Terapie logopedica.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.053 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.